Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mar 2008 - Anul XIII, nr. 75 (3756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Puterea şi controlul ei

Subaru Impreza WRX Sti, 3.2.1...start

Subaru poate umple câteva stadioane dacă este să adune toţi fanii versiunilor de competiţie WRX Sti.

Adevărate ogive, modelele constructorului japonez sunt alegerea perfectă pentru cel care nu vrea să-şi sece contul de bani de dragul unui supercar, când foarte bine poţi să dai clasă granzilor chiar şi cu o compactă de talia renumitei Impreza.

Ultima versiune de concurs WRX Sti „ajunsă în stradă” este dotată cu toate cele necesare unei competiţii în motorsport, pe străzile publice compactul model japonez fiind un adevărat „pericol public”.

WRX Sti foloseşte un motor cu turbo-compresor ce lucrează la adevăratele sale posibilităţi când cuplul torsional atinge 422 Nm la 4.400 rotaţii pe minut.

Propulsorul cu patru cilindri de factură boxer dezvoltă 208 cai putere la 6.400 rpm. Viteza maximă şi demarajul nu au fost comunicate dar ne aşteptăm la valori net superioare vechiului bolid.

Exteriorul este complet renovat, cu o aerodinamică superioară. Modelul prezintă aripi proeminente, iar capota şi grila motorului accentuează nota de agresivitate a părţii frontale. Blocurile optice întreţin noul aspect dinamic imprimat tuturor versiunilor Impreza. Spatele beneficiază de aportul unui spoiler montat pe secţiunea finală a acoperişului.

Tracţiunea se realizează integral şi reprezintă o evoluţie a fostului sistem 4x4 ce păstrează aceleaşi caracteristici de randament. WRX Sti a fost dezvoltată în cadrul uzinei Ota din Japonia, aceleaşi loc unde se va asambla şi sportiva compactă. Subaru produce această serie de maşini ultra-performante din 1992, experienţa acumulată în motorsport fiind un real ajutor la prepararea noului Impreza WRX Sti, maşina concurează acum în Campionatul Mondial de Raliuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Subaru Impreza WRX Sti, 3.2.1...start.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 772 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Subaru Impreza WRX Sti, 3.2.1...start0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Greseala trimis de
(29 mar 2008, 17:13:06
Acest model are 300 cai putere.
2.   NU SE LUCREAZA CORECT trimis de
(29 mar 2008, 17:49:21
AM SI EU O ANTREBARE; DE CE ZIARELE DIN SUCEAVA NU SE TIN DE GRESELILE PRIMARILOR CI SE TIN DE GRESELILE CETATENILOR? VRETI NUMAI SCANDALE ROZ SI DIN ASTEA?

UITATIVA SI VOI CAUTATI SA VEDETI PENTRU CE SAU LUAT BANI SI CATE A FACUT PRIMARII CU BANII LUATI

AVEM NISTE DRUMURI DE GROAZA AN MUNICIPIU !!!! EI NE ARUNCA PASTILA SI NOI ANGHITIM !!VOI AVETI PUTEREA DE A CAUTA SI DE A SPUNE OAMENILOR CE SE ANTAMPLA !! NU STIE TOT TARANUL CE FACE CEL VOTAT CU BANII LUI !!!!! AJUTATII SA ANTELEAGA! ASA E ANAFARA TARII , UNDE PREASA NU STA NUMAI SA IA BANI PE PUBLICITATE. DACA DESCHIZI O AFACERA AN RO. STATU ATI IA TOTI BANII ! AJUTATI UN PIC SI VOI CA SA SE OPREASCA O DATA HOTIA ASTA
3.   BINE COLEGA trimis de
(29 mar 2008, 19:08:00
Multumesc ca ne-ai semnalat. Ai dreptate, modelul WRX Sti are 305 cai putere. Mea Culpa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei