Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mar 2008 - Anul XIII, nr. 54 (3735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   18 imagini |   ø fişiere video

Seat Bocanegra Concept, iată viitoarea Ibiza

Seat ştie cum să se facă văzută în mijlocul evenimentelor. Chiar dacă anul acesta standul lor este sărăcăcios în privinţa noutăţilor, spaniolii au atras atenţia jurnaliştilor cu un prototip emoţionant denumit Bocanegra (gură neagră). Acesta întruchipează noua Ibiza, modelul cu cele mai bune vânzări la Seat, ce urmează să ajungă pe piaţă până în martie 2009.

Studiul de design este prima etapă firească pe care o parcurge orice viitor nou model, însă vehiculul de faţă este un pic mai special prin prisma faptului că evocă cel mai bine sloganul Auto Emocion.

Designul agresiv, caracterul sportiv trădează adevăratul spirit al mărcii Seat dar, în acelaşi timp, dovedeşte potenţialul inovator şi forţa limbajului de design creat în atelierele ibericilor de la Martorell.

Dacă partea exterioară pare foarte aproape de forma finală, nu acelaşi lucru se va întâmpla cu interiorul, care va păstra prea puţine caracteristici întâlnite la conceptul Bocanegra. Probabil volanul sportiv, cu trei spiţe şi padele pentru schimbarea vitezelor sau instrumentarul de bord ce dispune de un ecran situat între vitezometru şi turometru unde şoferul poate citi informaţii legate de utilizarea telefonului mobil vor fi păstrate şi la modelul de serie. În ceea ce priveşte materialele şi calitatea aplicată finisajelor din habitaclu nu ne îndoim că acestea vor fi superioare celor întâlnite pe superbul prototip Seat ce îmbracă forma unui sport-coupe.

Acoperişul panoramic furnizează o cantitate de lumină importantă amplificând senzaţia de spaţialitate a interiorului.

Conceptul este propulsat de o unitate 1.4 bi-turbo cu tehnologie TSI, conectată la o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj DSG în şapte trepte, ce poate fi acţionată în modul manual sau automat prin intermediul unor padele aflate pe volan. Nu vor lipsi propulsoarele diesel de 1.9 litri, apreciate pentru eficienţa la capitolul consum.

Sunt prevăzute şi versiuni sportive, FR echipată cu un motor de 150 de cai putere sau vârful gamei reprezentată de Cupra, ce va avea în dotare un agregat turbo cu o cilindree de 1800 cmc.

Jantele de 19 inch încălţate cu pneuri de dimensiunea de 235/35 par să ne confirme intenţia constructorului spaniol de a diversifica gama de modele cu ediţii de înaltă ţinută sportivă.

Seat va oferi noul Ibiza în două versiuni de caroserie cu trei şi cinci uşi şi va prelua numeroasele elemente de design de la Bocanegra. Modelul de serie va fi dezvăluit în luna mai la Salonul Auto de la Madrid, prilej cu care vor fi anunţate toate amănuntele legate de preţ şi dotări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seat Bocanegra Concept, iată viitoarea Ibiza.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seat Bocanegra Concept, iată viitoarea Ibiza0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borş de gogonele 6 porţii - 60 minute 600g roşii verzi (necoapte) 3 morcovi 2 cepe 50ml ulei 400g cartofi 1 l borş 1 leg. leuştean ± sare, piper Tăiaţi gogonelele în bucăţele şi căliţi-le împreună cu ceapa tocată mărunt în ulei.... Citeşte