Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mar 2008 - Anul XIII, nr. 54 (3735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   15 imagini |   ø fişiere video

Dacia lansează noul Sandero

Dacia este din nou în faţa unui moment istoric. După ce în 2004 a lansat Logan, un vehicul low-cost ce s-a dovedit a fi un succes, producătorul român deschide un nou capitol alături de Sandero.

Pentru a marca acest început de drum, Dacia va fi reprezentată de un nou logo, al patrulea din istoria mărcii, ce se doreşte a fi asimilat identităţii unui brand puternic aflat în plină expansiune.

Sandero vine după o perioadă de lungi speculaţii, presărată cu semne de întrebare şi veşti contradictorii dar într-un moment când la Dacia chiar se simţea nevoia unei schimbări. S-a petrecut sub ochii noştri la Geneva locul ce marchează punctul de plecare a acestui nou produs spre pieţele cucerite până acum doar de Logan.

Dacă este să dăm crezare celor afirmate în conferinţa de presă, Sandero va fi modelul de vârf al gamei de automobile Dacia şi cumulează toate avantajele unui vehicul modern şi accesibil.

Asta înseamnă ca va fi peste Logan din toate punctele de vedere, mai puţin la partea de motorizare, care va oferi aceleaşi unităţi disponibile acum pe Logan.

Fabricat la uzina de la Mioveni, noul Sandero Hatchback are ca şi calităţi fundamentale: interior spaţios, capacitate mare de încărcare şi robusteţe. Partea frontală se remarca prin blocurile optice expresive şi moderne, bară de protecţie şi grila radiatorului sunt perfect adaptate ansamblului caroseriei. Stilul adoptat de partea din spate consolidează impresia de vehicul spaţios şi robust. Interiorul întruneşte toate atributele de seducţie şi calitate. Planşa de bord este modernă şi funcţională.

O atenţie specială a fost acordată ergonomiei: toate comenzile se află la îndemână iar informaţiile tabloului de bord sunt uşor lizibile.

Dacia Sandero utilizează o platformă Logan, cu puntea faţă de tip pseudo Mac Pherson, în timp ce puntea spate provine tot de la Logan, cu profil deformabil şi epură programată, arcuri elicoidale şi amortizoarele verticale cu cursa de suspensie mărită.

Noul model hatchback beneficiază de un scut de protecţie care asigură rularea fără riscuri pe drumurile neamenajate. Dacia oferă pe automobilul compact un sistem de direcţie asistată, şi scaune şi volan cu reglare pe înălţime.

În privinţa motorizărilor, nici o surpriză, gama fiind formată din unităţile pe benzină de 1.4l -75 CP si 1.6l - 90 CP şi pe motorină 1.5 dCi 70 CP şi 1.5 dCi 85 CP.

Cu o lungime de 4.02 m, o lăţime de 1.75 m şi un ampatament de 2.59 m, Dacia Sandero hatchback oferă confortul unui vehicul din clasa C, suficient pentru 5 persoane, deşi dimensiunile nu par să o arate.

Portbagajul are o capacitate de 320 de litri, o valoare foarte bună pentru un vehicul de asemenea dimensiuni. Bancheta spate este rabatabilă şi poate creşte capacitatea de încărcare la 1 200 litri.

Dacia a dat asigurări că Sandero va avea un raport preţ/calitate de neegalat. Versiunea bi-corp în 5 uşi este primul model compact din gama producătorului autohton şi care va fi comercializat progresiv în Europa, începând cu luna iunie 2008.

Investiţia totală pentru dezvoltarea şi fabricarea modelului Sandero în Europa se ridică la 147 milioane de euro.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacia lansează noul Sandero.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1039 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Dacia lansează noul Sandero4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borş de gogonele 6 porţii - 60 minute 600g roşii verzi (necoapte) 3 morcovi 2 cepe 50ml ulei 400g cartofi 1 l borş 1 leg. leuştean ± sare, piper Tăiaţi gogonelele în bucăţele şi căliţi-le împreună cu ceapa tocată mărunt în ulei.... Citeşte