Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mar 2008 - Anul XIII, nr. 54 (3735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   18 imagini |   ø fişiere video

Geneva

Renault Megane Coupe Concept

Renault nu a venit cu mâna goală la Geneva. Patru debuturi oficiale au fost anunţate ca principalele puncte de atracţie în cadrul manifestării din ţara cantoanelor.

Koleos, Laguna GT, Clio GrandTour şi Twingo RS erau modele aşteptate cu interes, dar marea surpriză era un automobil nou-nouţ care avea să fie în centrul atenţiei.

Pe 28 februarie aveam primele indicii despre un model secret pregătit de special de francezi dar despre care nu se cunoştea nici un indiciu. Echipa noastră a dat 9 variante posibile, iar prima s-a dovedit a fi cea câştigătoare. Modelul secret pregătit de Renault este din gama viitoarei generaţii Mégane 3, un vehicul de o importanţă crucială pentru producătorul din Hexagon.

Misteriosul vehicul este Mégane Coupé Concept un prototip cu accente uşor futuriste care anticipează viitorul model de serie. Cu o lungime de 4.51 metri, prototipul afişează o siluetă modernă, dinamică cu linii care sugerează mişcare perpetuă. Exteriorul este axat în principal pe accentuarea caracterului dinamic şi expunerea unui limbaj de design înţesat de linii sportive.

Conceptul stilizează expresia extremă a unui coupe menit să lase impresia că se află în mişcare chiar şi atunci când stă pe loc. Prizele de ventilaţie amplasate în spoiler sunt realizate din aluminiu poziţionate direct sub faruri, mărginesc o grilă motor din plastic de forma unui trapez. Capota cu umeri înălţaţi afişează un romb supradimensionat, emblema Renault, parbrizul înclinat, eleronul plafonului vitrat şi jantele de 21 de inch sunt elementele care dau savoare acestui superb concept.

Spatele maşinii se remarcă prin modul în care sunt dispuse blocurile optice, protejate de două aripi ce răsar din spoiler şi hayon. La aceasta se adaugă forma neobişnuită a uşii portbagajului şi eşapamentul cromat.

Piesa de rezistenţă este modul „kinematic” de deschidere a uşilor. La interior pasagerii se bucură de un sistem de navigaţie, telefonie şi multimedia cu funcţii vizualizate pe un ecran LCD touchscreen dispus pe mijlocul bordului. Şoferului i se oferă posibilitatea de a deschide sau închide maşina cu ajutorul telefonului mobil Samsung F700.

Renault echipează sportivul coupe cu un motor pe benzină de 2.0 litri. Unitatea de factură turbo produce 200 de cai putere şi un cuplu torsional de 280 Nm. Legat de o transmisie manuală în 6 trepte, agregatul furnizează un demaraj de 7.2 secunde. Renault estimează consumul mediu la 6.5 litri/100 km parcurşi, iar emisiile nu vor depăşi 154 de grame de CO2/km. Mégane Coupé Concept este opera designerului Patrick Le Quemen şi reprezintă viziunea Renault asupra modului ideal în care trebuie să arate un adevărat coupe sportiv compact.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Renault Megane Coupe Concept.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 546 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Renault Megane Coupe Concept0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borş de gogonele 6 porţii - 60 minute 600g roşii verzi (necoapte) 3 morcovi 2 cepe 50ml ulei 400g cartofi 1 l borş 1 leg. leuştean ± sare, piper Tăiaţi gogonelele în bucăţele şi căliţi-le împreună cu ceapa tocată mărunt în ulei.... Citeşte