Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 33 (8257)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Lansarea proiectului cu titlul “Dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat cu echipamente de protecție medicală de tip măști de protecție medicală, dezinfectanți, precum și alte echipamente de acest tip, necesare pentru a preveni răspân

U.A.T. COMUNA VALEA MOLDOVEI, Județul Suceava, în calitate de Beneficiar al contractului de finanțare nr. 1623 din 21.07.2022 anunță începerea proiectului “Dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat cu echipamente de protecție medicală de tip măști de protecție medicală, dezinfectanți, precum și alte echipamente de acest tip, necesare pentru a preveni răspândirea coronavirusului SARS-Cov-2 în Comuna Valea Moldovei Județul Suceava” cod SMIS 149631, proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Componenta 1 REACT-EU - Consolidarea capacității unităților de învățământ de stat în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2, Axa Prioritară 10 – Protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19, creșterea eficienței energetice și utilizarea surselor regenerabile de energie, cu finanțare din REACT-EU, Obiectivul Specific 10.1 Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale.    

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare. 

Obiectivul general al proiectului 

Asigurarea unei capacități adecvate de gestionare a crizei sanitare, prin diminuarea riscului de propagare a infecției cu SARS-COV-2 în sistemul public de educație preuniversitară. 

Obiective specifice ale proiectului: 

1. Asigurarea dotărilor și echipamentelor necesare în contextul gestionării crizei COVID 19.

2. Asigurarea acțiunilor obligatorii privind transparența pentru proiectul finanțat din fonduri europene, conform prevederilor Manualului de identitate vizuala.

3. Asigurarea gestionării corespunzătoare a procesului de implementare a proiectului.

4. Asigurarea pistei de audit și certificarea de către un auditor independent (printr-un raport de audit) a documentelor de plată aferente proiectului.

Rezultate așteptate ca urmare a implementării proiectului: 

1. Asigurarea dotărilor și echipamentelor necesare în contextul gestionării crizei COVID 19.

2. Asigurarea acțiunilor obligatorii privind transparența pentru proiectul finanțat din fonduri europene, conform prevederilor Manualului de identitate vizuala.

3. Asigurarea gestionării corespunzătoare a procesului de implementare a proiectului.

4. Asigurarea pistei de audit și certificarea de către un auditor independent (printr-un raport de audit) a documentelor de plată aferente proiectului.

Valoarea totală a proiectului: 637.612,40 lei, din care valoarea totală eligibilă este de 637.497,40 lei (respectiv 637.497,40 lei din fonduri FEDR – REACT-EU, 0,00 (zero) lei din Bugetul Național și 0,00 (zero) lei Cofinanțarea eligibilă a beneficiarului) și valoarea totală neeligibilă este de 115,00 lei. 

Perioada de implementare a proiectului: 14 luni, respectiv între data 01.02.2022 – 31.03.2023. 

 

Date de contact: 

U.A.T. Comuna Valea Moldovei, sat Valea Moldovei, str. Principală nr. 147, cod poștal 727580, Județul Suceava 

Telefon / Fax: 0230573064 / 0230573064; Email: primariavaleamoldovei@yahoo.ro 

Manager de proiect: ALUCULESEI ANUȚA 

Primar: FLORIȘTEAN NICULAI-ROMICĂ 

Comuna Valea Moldovei, județul Suceava

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lansarea proiectului cu titlul “Dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat cu echipamente de protecție medicală de tip măști de protecție medicală, dezinfectanți, precum și alte echipamente de acest tip, necesare pentru a preveni răspân.
 Vizualizări articol: 491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lansarea proiectului cu titlul “Dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat cu echipamente de protecție medicală de tip măști de protecție medicală, dezinfectanți, precum și alte echipamente de acest tip, necesare pentru a preveni răspân0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei