Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 33 (8257)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un sucevean a murit, iar un altul e în stare gravă la spital după un accident pe o autostradă din Germania

Vineri, 10 Februarie 2023 (14:39:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav accident în care au fost implicați doi suceveni s-a petrecut miercuri, 8 februarie, pe o autostradă din Germania. Marcel Cioată, un bărbat de 52 de ani, din Argel-Moldovița, și-a pierdut viața în urma impactului. El se afla în dreapta, iar autoturismul marca VW Crafter era condus de un bărbat de 38 de ani, din datele de până acum cu domiciliul în municipiul Suceava. În urma coliziunii, acesta a suferit răni grave și a fost preluat de un elicopter care l-a transportat la spital. Poliția din Germania a explicat și cum s-a petrecut acest accident.

”În jurul orei 12:40, un șofer de 38 de ani al unui VW Crafter a condus pe A6 în direcția Nürnberg. Între nodurile Kirchberg și Crailsheim, bărbatul de 38 de ani a vrut să treacă pe banda din stânga din cauza traficului încet. Mai întâi a lovit un camion, apoi s-a ciocnit cu un Audi, condus de un șofer în vârstă de 44 de ani, care circula deja pe banda din stânga. Coliziunea a răsturnat autoturismul marca VW, iar autoturismul marca Audi a fost împins înapoi de banda de urgență. VW-ul răsturnat a alunecat apoi într-un camion condus de un bărbat de 47 de ani. Atât șoferul de pe VW, cât și pasagerul său, au rămas blocați în mașină. Bărbatul în vârstă de 52 de ani a suferit răni mortale. Bărbatul de 38 de ani a fost eliberat din vehicul cu răni care îi pun viața în pericol și a fost dus la o clinică cu elicopterul de salvare. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale în valoare totală de aproximativ 215.000 de euro”, au transmis polițiștii germani.

Acum, familia bărbatului din Argel face demersurile necesare pentru repatrierea trupului, operațiune care nu este deloc ieftină și necesită și ceva timp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean a murit, iar un altul e în stare gravă la spital după un accident pe o autostradă din Germania.
 Vizualizări articol: 3910 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un sucevean a murit, iar un altul e în stare gravă la spital după un accident pe o autostradă din Germania0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei