Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 300 (8217)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Comunicat de presă finalizare proiect POIM „Consolidarea capacității Școlii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir” Rădăuți în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2”

ȘCOALA GIMNAZIALĂ "DIMITRIE CANTEMIR" RĂDĂUȚI, în calitate de beneficiar, derulează începând cu data 01.05.2022 proiectul „Consolidarea capacității Școlii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir” Rădăuți în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2", Cod SMIS 2014+ 149295, cofinanțat prin POIM  în baza contractului de finanțare nr. 1293/ 04.04.2022, încheiat între Ministerul Investițiilor si Proiectelor Europene (MIPE) și ȘCOALA GIMNAZIALĂ "DIMITRIE CANTEMIR" RĂDĂUȚI.

Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare, Axa prioritară - Protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19, creșterea eficienței energetice și utilizarea surselor regenerabile de energie, cu finanțare din REACT-EU.

Obiectivul generalal proiectului îl constituie consolidarea capacității de reacție a unităților de învățământ de stat la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea virusului SARS-COV-2. Limitarea răspândirii virusului, precum și a efectelor acestuia asupra populației, poate fi realizată prin asigurarea disponibilității echipamentelor/dispozitivelor de protecție medicală și asigurarea condițiilor igienico-sanitare minime necesare, astfel încât se impune dotarea corespunzătoare a unităților de învățământ de stat in vederea atingerii următorului rezultat de program: „Capacitate adecvată de gestionare a crizei sanitare, prin diminuarea riscului de propagare a infecției cu SARS-COV-2 in sistemul public de educație preuniversitară și/sau universitară”. Prin urmare, proiectul va contribui indirect la atingerea indicatorului de rezultat al programului prin dotarea unităților de învățământ de stat din comună cu echipamente/dispozitive de protecție medicală și de asigurare a condițiilor igienico-sanitare minime necesare, în vederea limitării numărului potențial de cazuri de infecție care ar trebui tratate in sistemul public de sănătate.

Obiectivele specifice ale proiectului (rezultate așteptate):

Asigurarea dotărilor cu echipamente de protecție/ dispozitive medicale a unității de învățământ în contextul gestionarii crizei COVID-19

Valoarea totală a proiectului este de 594.295,12  lei cu TVA, din care:

• Valoarea totală eligibilă a proiectului: 589.773,12  lei

• Valoarea eligibilă nerambursabilă: 589.773,12 lei

• Cofinanțarea eligibilă a beneficiarului: 0,00 lei

• Valoarea neeligibilă a proiectului: 4.522,00 lei

Proiectul se implementează de către beneficiarul ȘCOALA GIMNAZIALĂ "DIMITRIE CANTEMIR" RĂDĂUȚI reprezentată legal de către Mitrofan Ionel - Director.

Perioada de implementare a proiectului este de 8 luni, până la data de 31.12.2022.

Date de Contact:

ȘCOALA GIMNAZIALĂ "DIMITRIE CANTEMIR"

Sediul: Municipiul Rădăuți, Str. Horea nr. 44, județul Suceava, România, cod poștal 725400

Tel:. 0230561463, E-mail: scsftreime@yahoo.com

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă finalizare proiect POIM „Consolidarea capacității Școlii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir” Rădăuți în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2”.
 Vizualizări articol: 386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comunicat de presă finalizare proiect POIM „Consolidarea capacității Școlii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir” Rădăuți în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Anunturi Fonduri Europene

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei