Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 197 (8114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Începere derulare proiect Achiziție de utilaje performante în vederea dezvoltării activității ARCON PRO-DESIGN S.R.L.’’

ARCON PRO-DESIGN S.R.L., cu sediul social în Oraş Vişeu de Sus, România, Str. Strada Carpaţi nr. 31A, judeţul Maramureş, anunță începerea derulării proiectului ”Achiziţie de utilaje performante în vederea dezvoltării activităţii ARCON PRO-DESIGN S.R.L.” cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 7847 / 15.07.2022.       

Proiectul ”ACHIZIŢIE DE UTILAJE PERFORMANTE ÎN VEDEREA DEZVOLTĂRII ACTIVITĂŢII ARCON PRO-DESIGN S.R.L.’’, cod MySMIS 134629, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, are o valoare totală de 1.272.192,40 lei, din care 848.793,08 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Nord-Est, Organism Intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Nord-Est.

Locul de implementare a proiectului, respectiv spaţiul de garare al utilajelor va fi la adresa: Strada VORONEŢ, Nr. 1BIS, Oraş Gura Humorului, Jud. Suceava, și se derulează în perioada 07.10.2019– 31.07.2023.          

Obiectivele proiectului sunt:  

  • Creşterea nivelului tehnic de dotare al societăţii prin achiziţionarea unor utilaje destinate să modernizeze activitatea societăţii.
  • Crearea a 3 locuri de muncă şi menţinerea celor existente pe o perioadă de cel puţin 3 ani de la data finalizării proiectului.
  • Dezvoltarea unui proces nou (lucrări de construcţii), inovativ şi consolidarea poziţiei pe piaţa în sectorul construcţiilor

 

ARCON PRO-DESIGN S.R.L.

Oraş Vişeu de Sus, România, Str. Strada Carpaţi nr. 31A, județul Maramureş

Ţel: 0770819200  , e-mail: botaradu@yahoo.com

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Începere derulare proiect Achiziție de utilaje performante în vederea dezvoltării activității ARCON PRO-DESIGN S.R.L.’’.
 Vizualizări articol: 500 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Începere derulare proiect Achiziție de utilaje performante în vederea dezvoltării activității ARCON PRO-DESIGN S.R.L.’’0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei