Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 oct 2020 - Anul XXV, nr. 250 (7555)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Galaxy S20 vs. S20 Ultra vs. S20 Plus: ce telefon Samsung ți se potrivește

Pe măsură ce întreaga lume a tehnologiei se gândește la cele mai noi dispozitive Samsung - Galaxy Note 20, Note 20 Ultra, Galaxy Fold 2 și Galaxy S20 FE - acesta este un moment excelent pentru a revizui gama Samsung anunțată la primul eveniment Samsung Unpacked din februarie 2020.

Viața ni s-a schimbat de la prezentarea liniei Galaxy S20. De când a luat amploare pandemia de coronavirus, livrările de smartphone-uri au scăzut cu 38% în februarie, la nivel global.

Întelegem că a-ți cumpăra un telefon nou, cum ar fi Samsung Galaxy S20, S20 Ultra sau S20 Plus, în mijlocul unei crize globale de sănătate, nu face parte din prioritățile momentului. Totuși, ar fi de menționat că modelul S20 Ultra are deja un preț redus, față de prețul inițial de lansare și, pe măsură ce Samsung se îndreaptă spre lansările Note 20 și Fold 2, apar și mai multe reduceri de preț la orizont.

Între timp, este momentul perfect pentru a afla care Galaxy S20 este cel mai potrivit pentru tine. Începem cu principalele diferențe dintre modele, cele mai mari beneficii ale fiecărui telefon și care excelează la cele mai importante categorii.

 

Modelele Samsung Galaxy S20

Trio-ul Samsung Galaxy S20 este mai mult decât o scară de la cel mai mic și mai ieftin la cel mai mare și mai scump. Împărtășesc elemente comune, cum ar fi o tehnologie de ecran clară și vibrantă, software-ul Android 10 și o rată de reîmprospătare a ecranului de 120Hz.

Totuși, există diferențe notabile între ele în specificații, performanță și manevrabilitate care afectează modul în care se descurcă în utilizarea de zi cu zi.

 

Cea mai bună experiență de ecran: Galaxy S20 Ultra

Galaxy S20 Ultra este cel mai puțin apreciat dintre cele trei. Este destul de scump pentru ceea ce oferă și pare destul de greu, fiind construit ca o cărămidă, cu o greutate de 220 grame. Totuși, nu putem nega că dimensiunea ecranului îl face cel mai bun S20 pentru vizionarea videoclipurilor și navigarea pe internet.

Densitatea pixelilor este atât de mare încât nu afectează rezoluția, care este, de fapt, cea mai mică dintre telefoanele S20.

 

Cea mai performantă cameră: S20 Ultra, cu o mențiune

Din punct de vedere tehnic, modelul Ultra are două caracteristici unice pentru linia Galaxy S20: o cameră principală de 108 megapixeli care funcționează printr-un proces numit „binning” de pixeli și zoom de până la 100x.

Sună impresionant, iar tehnologia este fascinantă. În realitate, însă, acestea sunt funcții rareori folosite. Pentru a utiliza setarea de 108 megapixeli, trebuie mai întâi să activați o setare, să faceți fotografia și apoi, în modul de editare, să decupați imaginea. Scopul este de a obține o imagine mai detaliată folosind această metodă, decât ați putea obține doar de la camera principală, mai ales dacă nu vă puteți apropia de subiect. Este un alt mod de a mări o fotografie.

Folosirea zoom-ului de 100x este mult mai simplă, dar dacă vă apropiați prea mult, imaginea rezultată va fi granulată și abia utilizabilă. Funcționează mai bine cu cât sunteți mai departe de subiect.

Între timp, camera principală de 12 megapixeli, senzorul teleobiectiv de 64 megapixeli și zoom-ul de 30x pe modelele S20 Plus și S20 funcționează perfect, pentru ceea ce au nevoie utilizatorii. Și în acest caz, puteți face o fotografie de 64 de megapixeli și o puteți decupa pentru mai multe detalii, deși acest proces nu folosește „binningul” de pixeli.

 

Cel mai bun 5G: remiză

Atât Galaxy S20 Ultra, cât și S20 Plus acceptă tipul de transfer de date ultrarapid 5G numit val milimetric (sau mmWave). Modelul Galaxy S20 se bazează pe forma 5G denumită bandă medie sau Sub-6. 5G-ul midband are viteze de vârf relativ mai mici, dar este conceput pentru a parcurge distanțe mai mari și pentru a fi mai accesibil în interior. Nu uitați, chiar și un 5G „lent” ar trebui să vă ofere un transfer de date mai rapid decât viteza 4G.

Există totuși excepții. Unii furnizori de telefonie mobilă au anunțat că vor lansa o variantă a telefonului Galaxy S20 5G care funcționează cu rețeaua lor mmWave. În unele țări, cum ar fi Marea Britanie și Australia, utilizatorii pot cumpăra și versiuni de Galaxy S20 numai pentru 4G.

În aceste circumstanțe, 5G-ul poate să fie un factor decisiv în cumpărarea unui Galaxy S20 sau a unui S20 Plus. Dacă vreți ca telefonul să rămână relevant și performant cât mai mult timp posibil, S20 Plus este alegerea logică. Dacă în zona în care locuiți rețelele sunt destul de slabe și 5G nu va fi pe deplin dezvoltat timp de câțiva ani, un Galaxy S20 4G sau 5G e alegerea mai bună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Galaxy S20 vs. S20 Ultra vs. S20 Plus: ce telefon Samsung ți se potrivește.
 Vizualizări articol: 1296 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Galaxy S20 vs. S20 Ultra vs. S20 Plus: ce telefon Samsung ți se potrivește0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei