Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 163 (7164)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Teodorovici anunță că studenții vor avea un număr limitat de călătorii gratuite cu trenul

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a anunțat, ieri, că Guvernul va adopta un act normativ prin care va limita numărul de călătorii gratuite cu trenul pentru studenți, informează MEDIAFAX. De asemenea, limita de vârstă a studenților pentru a beneficia de gratuitate va fi de 26 de ani.

„Propunerea este legată de ceea ce am aplicat și anul trecut, în zona studenților, ca gratuitate pe calea ferată. O propunere, inspirându-ne și din alte zone ale Europei, va fi și o discuție înainte de a lua o decizie în acest sens cu toate structurile reprezentative din partea studenților. Putem discuta limitarea numărului de călătorii în fiecare an și la alte categorii de români pentru care să se aplice aceste gratuități. Un număr limitat de călătorii. De asemenea vârsta până la care să se aloce această gratuitate pe calea ferată, aceea de 26 de ani. De asemenea, putem să îl corelăm și de situația la învățătură în universități sau facultăți, să nu avem studenți repetenți sau restanțe”, a declarat Eugen Teodorovici.

Ministrul de Finanțe a precizat că până la rectificarea bugetară vor exista discuții cu reprezentanții studenților în privința noilor măsuri propuse.

„Până pe 31, în momentul rectificării bugetare, se va lua o decizie și în privința acestor măsuri. Sunt măsuri care trebuie să fie luate pentru că este logic și sunt măsuri care vor asigura și pe anii următori o sustenabilitate dorită. Nu sunt măsuri luate din lipsă de bani”, a adăugat Teodorovici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Teodorovici anunță că studenții vor avea un număr limitat de călătorii gratuite cu trenul.
 Vizualizări articol: 1701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teodorovici anunță că studenții vor avea un număr limitat de călătorii gratuite cu trenul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei