Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 288 (5495)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ministrul Sănătăţii prezintă la Bruxelles poziţia României faţă de trei proiecte europene

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, va prezenta şi va susţine la Bruxelles poziţia României privind proiectele europene ce vizează serviciile medicale şi măsuri de reglementare a produselor din tutun şi de îmbunătăţire a monitorizării dispozitivelor medicale.

"Voi susţine poziţia României privind trei importante proiecte europene care vizează măsuri de reglementare a produselor din tutun, măsuri de îmbunătăţire a monitorizării dispozitivelor medicale pe piaţa europeană, precum şi cele care vizează sustenabilitatea, accesibilitatea şi cost-eficienţa serviciilor medicale", a anunţat, luni, ministrul Sănătăţii.

Nicolăescu a mai spus că România susţine continuarea eforturilor la nivel european pentru identificarea de soluţii care să ajute la îmbunătăţirea calităţii serviciilor medicale şi a capacităţii de utilizare a fondurilor structurale în sănătate.

"De asemenea, ţara noastră susţine măsurile de reglementare ale produselor din tutun, în condiţiile în care acestea sunt echilibrate, proporţionale cu obiectivul urmărit de a asigura un nivel ridicat al protecţiei sănătăţii publice, facil de implementat şi care conduc la o informare corectă a consumatorilor", a mai spus Eugen Nicolăescu, înaintea plecării la reuniunea Consiliului Ocuparea Forţei de Muncă, Politică Socială, Sănătate şi Protecţia Consumatorilor - secţiunea Sănătate Publică-, organizată marţi.

Ministrul a adăugat că România apreciază eforturile instituţiilor europene pentru întărirea şi îmbunătăţirea procesului de monitorizare a dispozitivelor medicale în spaţiul european.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Sănătăţii prezintă la Bruxelles poziţia României faţă de trei proiecte europene.
 Vizualizări articol: 836 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministrul Sănătăţii prezintă la Bruxelles poziţia României faţă de trei proiecte europene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei