Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 131 (5338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Două femei au murit, iar trei au fost rănite, după ce o maşină a lovit în plin banca pe care stăteau

Două femei dintr-un sat dâmboviţean, care stăteau de vorbă pe o bancă, au murit, duminică, iar trei au fost rănite, după ce un şofer a pierdut controlul volanului maşinii într-o curbă, iar autovehiculul a izbit în plin banca pe care se aflau cele cinci femei.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dâmboviţa, accidentul a avut loc pe DJ 720 A, în satul Gheboaia, aparţinând comunei dâmboviţene Finta, la locul accidentului intervenind două autospeciale ale pompierilor militari şi echipaje ale Poliţiei Rutiere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din primele date ale anchetatorilor a reieşit că şoferul care conducea un autoturism BMW a pierdut controlul volanului autoturismului, într-o curbă, a intrat pe contrasens şi a sărit cu maşina peste un cap de pod, autovehiculul izbind apoi în plin banca din faţa unei case, pe care stăteau de vorbă cinci femei.

În urma impactului, banca şi poarta casei au fost spulberate, iar două femei, cu vârste de 68 şi, respectiv, 57 de ani, au murit, în timp ce celelalte trei (având vârste de 42, 59 şi, respectiv, 34 de ani, au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte cu salvările Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa.

Cauza posibilă a accidentului este viteza excesiva cu care circula conducătorul auto.

 

Două dintre femeile rănite în accidentul din Dâmboviţa, duse la Spitalul Floreasca din Bucureşti

Două dintre femeile rănite în accidentul din Dâmboviţa, după ce o maşină a lovit în plin cinci femei aflate pe o bancă, au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Floresca din Bucureşti, iar cea de-a treia rănită va rămâne internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Potrivit medicilor, cele două paciente, de 42, respectiv, 59 de ani, aflate în stare gravă, au fost stabilizate, iar doctorii au decis că se impune transportarea lor cu salvările Serviciului de Ambulanţă Judeţean Târgovişte la Spitalul de Urgenţă Floresca din Bucureşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cealaltă femeie rănită, în vârstă de 34 de ani, a rămas internată la Spitalul din Târgovişte.

"Şoferul, în vârstă de 21 de ani, posesor al permisului auto din 2010, este, în prezent, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Nu s-a putut face verificarea lui cu aparatul etilotest, astfel că îi vor fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, el va primi şi îngrijiri medicale deoarece a fost lovit la picioare în urma accidentului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, subinspector Alexandra Niculae.

Potrivit sursei citate, accidentul a fost provocat de viteza excesivă cu care circula şoferul, care a pierdut controlul volanului într-o curbă, unde maşina a intrat pe contrasens, de unde a lovit banca unde stăteau de vorba cele cinci femei.

Localnicii spun că de sub banca lovită de autoturismul scăpat de sub control au scos şi o fetiţă de trei ani, care a scăpat cu o zgârietură superficială în urma izbiturii, medicii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa acordându-i primul ajutor la faţa locului.

Potrivit unor surse judiciare, şoferul de 21 de ani a mai fost implicat de curând într-un accident, în data de 15 mai, când un biciclist din Moreni care circula prin localitatea Baleni s-a dezechilibrat şi a căzut în faţa maşinii, fiind rănit şi internat în spital, însă în acest caz anchetatorii au stabilit că tânărul nu are nici o vină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două femei au murit, iar trei au fost rănite, după ce o maşină a lovit în plin banca pe care stăteau.
 Vizualizări articol: 784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două femei au murit, iar trei au fost rănite, după ce o maşină a lovit în plin banca pe care stăteau0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei