Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 89 (5296)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şase femei, suspectate că vindeau heroină în Capitală şi în Ilfov, sub paravanul unor florării

 

Şase femei sunt suspectate că vindeau heroină în Capitală şi în Ilfov, sub paravanul comercializării de flori, două dintre ele fiind arestate preventiv, după ce la percheziţiile făcute la locuinţele acestora au fost găsite droguri şi importante sume de bani, informează Poliţia Română.

Potrivit anchetatorilor, suspectele locuiau fără forme legale în Capitală şi judeţul Dâmboviţa, iar activitatea lor a fost monitorizată în perioada februarie-aprilie de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov, sub coordonarea DIICOT - Serviciul Teritorial Bucureşti.

Cel şase formau o reţea care distribuia heroină în Bucureşti şi Ilfov, activitatea infracţională fiind disimulată prin comercializarea florilor, de multe ori vânzarea drogurilor către diverşi consumatori făcându-se din interiorul florăriilor, se arată într-un comunicat remis marţi MEDIAFAX.

În urma percheziţiilor făcute la locuinţele suspectelor, au fost găsite şi ridicate peste 250 de grame de heroină, 37.300 de lei, 4.385 de euro, 200 de dolari, bani susceptibili a proveni din vânzarea drogurilor, şi cinci telefoane mobile. Sumele de bani şi heroina au fost găsite îngropate în pământ, într-o magazie de lemne, aflată în curtea unui imobil din judeţul Dâmboviţa.
Două dintre femei au fost arestate preventiv, duminică, printr-o decizie a Tribunalului Bucureşti, alte trei au primit interdicţie de a părăsi localitatea, iar cea de-a şasea este cercetată în libertate, potrivit sursei citate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase femei, suspectate că vindeau heroină în Capitală şi în Ilfov, sub paravanul unor florării.
 Vizualizări articol: 802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şase femei, suspectate că vindeau heroină în Capitală şi în Ilfov, sub paravanul unor florării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei