Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 86 (5293)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hunedoara: Două persoane care au găsit un plic cu 2.300 de dolari şi nu l-au predat, cercetate

 

O femeie şi concubinul ei care locuiesc într-o construcţie improvizată în apropierea gropii de gunoi a municipiului Deva sunt cercetaţi, după ce au găsit între resturile menajere un plic cu 2.300 de dolari aruncat din greşeală de o femeie şi nu au predat banii, cumpărând din ei un cal şi o căruţă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Niţu, a declarat, vineri, că o femeie din Deva a reclamat, în urmă cu o săptămână, că, din greşeală, a aruncat, odată cu facturile plătite de anul trecut, şi un plic în care avea 2.300 de dolari, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"S-a reuşit identificarea a două persoane care ar fi descoperit plicul în groapa de gunoi. Sunt persoane care au folosit în interes personal o parte din sumă. Din păcate nu s-a mai putut recupera de către Poliţie decât 1.400 de lei. Ca urmare s-a întocmit dosar de cercetare penală pe numele celor doi pentru însuşirea bunului găsit", a spus Bogdan Niţu.

Plicul a fost găsit după o zi de către femeia care locuieşte în apropierea gropii de gunoi.

"Era îngropat în gunoaie. Într-o pungă era un plic şi în plic erau nişte bani. Nu i-am cunoscut ce bani sunt că n-am mai văzut", povesteşte Eleonora Muntean, femeia care a găsit plicul.

Ea a mers, împreună cu concubinul ei Tiberiu Căldărar, la o casa de schimb valutar din Deva.

"Ne-au luat doar o parte că restul aveau nu ştiu ce ştampilă. Am luat 2.700 de lei cu care am cumpărat un cal şi o căruţă şi ce am mai luat de mâncare, că noi mâncăm ce le rămâne la oameni şi ajunge pe groapă. A venit Poliţia şi am dat înapoi calul ca să dăm banii. Noi alţii nu mai avem. I-am aruncat pe foc dacă tot nu erau buni", susţine Tiberiu Căldărar.

Femeia păgubită afirmă că banii sunt economiile ei de o viaţă şi că avea de gând să-i folosescă pentru tratamentele medicale.

"Am fost de trei ori operată de cancer şi acum iar trebuie să merg la control. Soţul meu e bolnav cu inima şi rinichii şi are nevoie să meargă la medici la Cluj. Îi rugăm pe cei care i-au găsit să ne dea măcar o parte din ei. Să păstreze calul şi căruţa şi să ne dea restul", spune femeia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hunedoara: Două persoane care au găsit un plic cu 2.300 de dolari şi nu l-au predat, cercetate.
 Vizualizări articol: 839 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Hunedoara: Două persoane care au găsit un plic cu 2.300 de dolari şi nu l-au predat, cercetate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei