Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2012 - Anul XVII, nr. 286 (5191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preţuri între 139 lei şi 259 lei pentru două nopţi de cazare prin programul "Weekend în Bucureşti"

Turiştii se pot caza în weekend la mai multe hoteluri de 2, 3 şi 4 stele din Bucureşti la tarife între cuprinse între 139 şi 259 de lei pentru două nopţi de cazare, plus mic dejun, prin programul "Weekend în Bucureşti", lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

"În condiţiile în care tot mai mulţi români sunt afectaţi de criza economică, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc consideră ca turiştii români trebuie să fie încurajaţi să-şi petreacă vacanţele în România în condiţii cât mai avantajoase. Beneficiind de experienţa acumulată pe parcursul a peste zece ani de derulare a programelor speciale în România, respectiv Litoralul pentru toţi şi O săptămână la munte, federaţia continuă această iniţiativă şi lansează un program similar care se va derula în weekend-urile lunii decembrie", a declarat într-un comunicat Mohammad Murad, preşedintele FPTR.

Astfel, un pachet de două nopţi de cazare cu mic dejun la un hotel de patru stele va costa 259 de lei de persoană, la trei stele pachetul va costa 189 de lei, iar la două stele - 139 de lei.

Pentru a beneficia de reduceri, sejurul trebuie să se desfăşoare în weekend-urile 7-9 decembrie, 14-16 decembrie şi 21-23 decembrie 2012.

"Cu un tarif de aproximativ 50 de euro pentru două nopti la 4 stele, weekend-urile în Bucureşti devin cele mai ieftine dintre capitalele ţărilor din Europa", a mai spus Murad.

El spune că prin programul lansat de federaţie, tarifele la hotelurile de 2-4 stele sunt mai mici cu 30-35% decât cele practicate în luna decembrie prin sistemele de rezervări.

"Ne propunem să atragem prin acest program şi o parte dintre românii care vin în Bucureşti şi dorm la rude, o parte dintre tinerii care dorm la diverşi prieteni şi pe toţi cei care efectiv nu îşi permit să înnopteze în Capitală", a afirmat Murad.

Locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turişti direct de către hotelurile participante la program, iar solicitările vor fi onorate în ordinea înscrierilor şi în funcţie de numărul de locuri. În prezent sunt puse la dispoziţia turiştilor aproape 1.000 de locuri, dar se aşteaptă ca şi alte hoteluri să se înscrie în program.

Dacă programul va avea succes, FPTR intenţionează să-l extindă şi în primele luni ale anului viitor. Următoarele oraşe care vor intra în program sunt Cluj, Iaşi şi Timişoara.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preţuri între 139 lei şi 259 lei pentru două nopţi de cazare prin programul "Weekend în Bucureşti".
 Vizualizări articol: 384 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preţuri între 139 lei şi 259 lei pentru două nopţi de cazare prin programul "Weekend în Bucureşti"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei