Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2012 - Anul XVII, nr. 286 (5191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţistul Cristian Cioacă, ridicat de poliţişti de la locuinţa sa din Piteşti şi încătuşat

Poliţistul Cristian Cioacă, arestat preventiv, aseară, pentru omor deosebit de grav, în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti, a fost ridicat de poliţişti de la locuinţa sa din Piteşti, încătuşat şi dus la sediul IPJ Argeş, de unde a fost preluat de către poliţiştii bucureşteni.

Poliţistul Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul uciderii soţiei sale - avocata Elodia Ghinescu -, a fost arestat, ieri, de Curtea de Apel Bucureşti, care a admis recursul procurorilor faţă de cercetarea sa în libertate, hotărâtă de Tribunal Bucureşti.

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a admis recursul procurorilor faţă de decizia Tribunalului Bucureşti prin care a fost respinsă cererea de arestare preventivă pentru 29 de zile a lui Cioacă. Procurorii formulaseră solicitarea în lumina unor noi probe care l-ar incrimina pe Cioacă.

 

Mama Elodiei Ghinescu spune că nu i se pare corect ca nepotul ei să stea într-o familie de criminali

Mama Elodiei Ghinescu a declarat, miercuri, după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis că poliţistul Cristian Cioacă a fost arestat preventiv pentru omor deosebit de grav, că decizia este dreaptă, chiar dacă vine după cinci ani, şi că nepotul ei nu ar trebui să crească "într-o familie de ciminali".

"Deocamdată mi se pare o decizie dreaptă. Dar să vedem ce se va mai întâmpla pe parcurs", a declarat corespondentului MEDIAFAX Emilia Ghinescu, mama Elodiei.

Ea a precizat că nu a mai vorbit cu nepotul ei, Patrick, de aproape trei ani, întrucât Cioacă nu a lăsat-o să mai ia legătura cu el.

"Când îl tot sunam şi îl rugam să ne lase să vedem copilul, ne spunea «Nu mai veniţi, că veniţi degeaba»", a mai spus femeia.

Întrebată dacă va cere din nou custodia copilului, după ce poliţistul Cristian Cioacă a fost arestat, Emilia Ghinescu a afirmat că nu se poate pronunţa deocamdată, dar că nu i se pare corect ca Patrick "să stea într-o familie de criminali".

"El (Cristian Cioacă - n.r.) trebuia să se gândească la copil atunci când i-a omorât mama. Trebuia să se gândească ce se va alege cu el şi cum va creşte el cu gândul acesta", a spus Ghinescu.

Mama Elodiei a mai declarat că a vorbit cu Cioacă doar la telefon.

Ea a mai povestit că imediat după ce Elodia a dispărut de la domiciliu a vorbit cu poliţistul, iar acesta a plâns la telefon, pentru a o convinge că îi pasă de dispariţia Elodiei.

"În acelaşi timp în care mă suna pe mine şi plângea la telefon, ca să mă impresioneze, prefăcut, stătea la aeroport cu un buchet de trandafiri în braţe aşteptându-şi fosta amantă", a mai spus Emilia Ghinescu.

Copilul Elodiei Ghinescu şi al lui Cristian Cioacă se află în custodia poliţistului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţistul Cristian Cioacă, ridicat de poliţişti de la locuinţa sa din Piteşti şi încătuşat.
 Vizualizări articol: 607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţistul Cristian Cioacă, ridicat de poliţişti de la locuinţa sa din Piteşti şi încătuşat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei