Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 iun 2012 - Anul XVII, nr. 134 (5039)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Boc: Cea mai frumoasă expresie este cea din popor, că "un ochi râde, altul plânge"

Fostul premier Emil Boc, redevenit primar al Clujului în urma alegerilor de duminică, a declarat, aseară, că îi este foarte greu să-şi găsească cuvintele şi că acum cea mai frumoasă expresie este cea din popor, că "un ochi râde, altul plânge", referindu-se la pierderea CJ de către Alin Tişe.

"Îmi este foarte greu să-mi găsesc acum cuvintele. Cea mai frumoasă expresie este cea din popor, că «un ochi râde, altul plânge»", a spus Emil Boc.

Liderul PDL a afirmat că a aflat rezultatele pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj şi că, "din nefericire", candidatul PDL Alin Tişe a pierdut la câteva sute de voturi fiind devansat de candidatul USL, Horea Uioreanu.

"Viaţa politică nu se sfârşeşte odată cu rezultatele acestor alegeri. Îi mulţumesc lui Tişe pentru efortul extraordinar făcut în această perioadă pentru a moderniza Cluj-Napoca şi judeţul Cluj. Îi felicităm pe învingători", a declarat Boc.

El a mulţumit clujenilor pentru "imensa onoare" pe care i-au acordat-o, adăugând că, în acelaşi timp, resimte şi o mare responsabilitate şi că, împreună cu echipa PDL, va pune în practică proiectele anunţate în campanie pentru a schimba în bine faţa Clujului, în condiţiile în care au demonstrat că pot face acest lucru.

"Mulţumesc clujenilor pentru imensa onoare pe care mi-au acordat-o. Este un lucru care mă onorează, dar şi o mare responsabilitate pe care o resimt, împreună cu echipa PDL să pun în practică proiectele anunţate în campanie şi să schimbăm în bine faţa Clujului. Am demonstrat că putem face asta. (...). Apăsăm pedala proiectelor europene, cheia pentru dezvoltarea Clujului. Îi asigur pe toţi clujenii, şi pe cei care m-au votat şi pe cei care nu m-au votat, indiferent de etnie, de origine socială, de avere, că voi avea mereu uşile deschise pentru locuitorii cetăţii. Asigur că îmi dedic clujenilor tot ce ştiu pentru onoarea pe care mi-au acordat-o de a redeveni primar al municipiului Cluj-Napoca şi sper să pot face faţă acestei mari responsabilităţi", a conchis Boc.

Fostul premier Emil Boc, redevenit primar al municipiului Cluj-Napoca, a spus că, în opinia sa, cheia pentru dezvoltarea municipiului Cluj-Napoca o reprezintă atragerea de fonduri europene.

"Vom apăsa pedala absorbţiei fondurilor europene", a spus Boc.

Acesta a recunoscut că a existat o problemă de natură penală, dar a spus că acest lucru nu înseamnă că oraşul nu a fost bine administrat şi că nu s-a dezvoltat.

Liderul PDL, Emil Boc, a redevenit primar al Clujului cu 40,61% din voturi, în timp ce Marius Nicoară (USL), principalul său contracandidat, a întrunit 39,53%, potrivit rezultatelor finale comunicate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Cluj.

Preşedintele BEJ Cluj, judecătorul Monica Trofin, a declarat că Emil Boc a obţinut 53.674 de voturi (40,61%), în timp ce Marius Nicoară a primit 52.251 de voturi (39,53%).

Astfel, diferenţa dintre cei doi este de 1.423 voturi.

Duminică seară, exit poll-urile îl indicau pe Marius Nicoară câştigător al alegerilor pentru Primăria Cluj-Napoca.

La alegerile locale din urmă cu patru ani, Emil Boc câştiga la Cluj cu peste 75 % la sută, fiind urmat de candidatul de atunci al UDMR, Laszlo Attila, care obţinuse sub 8 la sută.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Cea mai frumoasă expresie este cea din popor, că "un ochi râde, altul plânge".
 Vizualizări articol: 851 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Boc: Cea mai frumoasă expresie este cea din popor, că "un ochi râde, altul plânge"3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BARAVO trimis de
(12 iun 2012, 15:40:22
felicitari bobocule dar ce vei face acolo fara bani /?ca nu cred ca o sa mai ai asa cum ai avut ca se vede ca nu te lasi de coilan eu zic sa ai bafta
2.   Boc?vai! trimis de
(12 iun 2012, 20:14:33
clujenii l-au ales ca,atunci cand papusarul Base nu era atent,Boculet a aruncat in ei,printre sforile de care era tras,cu ceva miliarde de euro.asta in timp ce era criza.eu am doua intrebari pt papuselul boc:ce va face fara banii care NU vor veni de la Ponta?a doua e ce va face de unul singur,fara sa fie tras de sfori si fara sa spuna"da,sefu`"toata ziua...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei