Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 dec 2011 - Anul XVI, nr. 297 (4895)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Constanţa: Profesoară agresată în clasă, de faţă cu copiii, de către părinţii unei eleve

O profesoară de istorie de la o şcoală din municipiul Constanţa a fost agresată în clasă, în timpul unei ore, de părinţii unei eleve care erau nemulţumiţi de o notă, la unitatea de învăţământ fiind chemaţi poliţiştii, dar şi o ambulanţă, după ce cadrului didactic i s-a făcut rău.

Incidentul a avut loc marţi, la Şcoala "B.P.Haşdeu" din municipiul Constanţa, în timp ce profesoara de istorie se afla la cursurile unei clase a VI-a, la care erau prezenţi 27 de elevi.

Părinţii unei eleve care erau nemulţumiţi de modul în care fata lor fusese notată au mers la şcoală, fiind invitaţi chiar de către profesoara respectivă, după ce aceştia sesizaseră conducerea unităţii de învăţământ referitor la modul de apreciere a pregătirii şcolare a fetei lor.

Discuţia a degenerat însă, iar părinţii elevei i-au adresat cadrului didactic ameninţări şi injurii şi chiar au bruscat-o.

Conducerea şcolii a chemat Poliţia şi a solicitat şi o ambulanţă după ce profesoarei i s-a făcut rău, însă nu a fost necesară transportarea ei la spital.

Poliţiştii care au mers la faţa locului au aplanat scandalul, iar tatăl elevei a fost amendat. De asemenea, profesoara agresată a depus o plângere la Poliţie.

"În acest caz desfăşurăm şi activităţi de cercetare penală în temeiul plângerii formulate de cadrul didactic, pentru infracţiunea de ameninţare, iar la finalizarea cercetărilor dosarul va fi înaintat Parchetului cu propunerea corespunzătoare”, a precizat şeful Poliţiei Municipiului Constanţa, comisarul Emilian Pârvu.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa a precizat că situaţia este analizată de către Consiliul de Administraţie al unităţii de învăţământ, care va lua o decizie în funcţie de regulamentele şcolare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constanţa: Profesoară agresată în clasă, de faţă cu copiii, de către părinţii unei eleve.
 Vizualizări articol: 501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Constanţa: Profesoară agresată în clasă, de faţă cu copiii, de către părinţii unei eleve0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei