Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 mai 2010 - Anul XV, nr. 100 (4391)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Românii recunosc că sunt dependenţi de internet şi de telefonul mobil

Între 30 martie şi 30 aprilie, site-ul Go4it.ro şi-a provocat utilizatorii să-şi recunoască dependenţa de gadget-uri şi "prizabile", rezultatele arătând că românii recunosc că sunt dependenţi de internet şi de telefonul mobil, informează un comunicat.

Cel mai important site din România dedicat gadget-urilor a desfăşurat timp de o lună primul recensământ virtul al dependenţilor de tehnologie care nu se sfiesc să recunoască acest lucru.

Sub sloganul "Dependenţi de gadget-uri din toate colţurile, uniţi-vă", aproape 700 de utilizatori au recunoscut în cadrul campaniei că sunt dependenţi în cea mai mare măsură de telefonul mobil, laptop, internet şi jocuri pe calculator.

Timp de patru săptămâni, 20.000 de useri au completat quiz-ul de dependenţă, recunoscând importanţa tehnologiei în viaţa lor, majoritatea respondenţilor intrând în categoria: "Gadgetari în devenire". Cei mai înfocaţi dintre dependenţi s-au înscris în lupta pentru marele premiu pus la bătaie de Go4it şi eMag: un laptop Alienware M11X. Gadgetul special conceput pentru jocuri şi capabil să redea conţinut High Definition a adunat peste 17.000 de participanţi.

Pe timpul campaniei, utilizatorii au aflat cum cântăreaţa Alina Sorescu stă mai multe ore pe zi vorbind la telefonul mobil, iar Florin Grozea de la trupa Hi-Q a mărturisit că nu pleacă nicăieri fără laptop, fără 5 încărcătoare şi răspunde la mail mai mult de pe telefonul mobil.

De asemenea, cântăreaţa Neylini a declarat că înroşeşte telefonul cu prietenele ei, după o zi de shopping. Accesând www.go4it.ro, userii au putut citi mărturia lui Orlando Nicoară, General Manager la Apropo Media, unde acesta a recunoscut că ziua în care a renunţat la tehnologie i s-a părut mai lungă decât de obicei şi cu sigurantă ar fi trişat dacă experimentul nu ar fi avut loc într-o zi de weekend.

Site-ul www.go4it.ro pregăteşte şi alte campanii legate de tehnologie, despre istoria şi evoluţia dispozitivelor din viaţa noastră, cât şi despre viitorul acestora, într-o formula la fel de interactivă.

Lansat în iunie 2007 de Apropo Media, site-ul www.go4it.ro este singurul site de gadget-uri din România. Adresat atât celor ce deţin cunoştinţe solide de IT, cât şi celor care sunt pasionaţi de tehnologie şi de nou, site-ul prezintă cele mai noi şi interesante ştiri despre lumea gadget-urilor, într-un limbaj accesibil.

Apropo Media SRL acţionează pe piaţa de publicitate online în dublă calitate: ca publisher online, lansând sau relansând proiecte proprii sau extensii online ale brand-urilor Publimedia şi Mediafax, cât şi ca broker de publicitate online, cu un portofoliu de peste 30 de site-uri ce acoperă cele mai importante segmente de public.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Românii recunosc că sunt dependenţi de internet şi de telefonul mobil.
 Vizualizări articol: 607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Românii recunosc că sunt dependenţi de internet şi de telefonul mobil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei