Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 dec 2009 - Anul XIV, nr. 298 (4284)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea, Croitoru, Berceanu, Blaga, Videanu, Onofrei, Sandu, Şeitan - miniştrii propuşi de PDL

Elena Udrea, Vasile Blaga, Radu Berceanu, Adriean Videanu, Cătălin Croitoru, Orest Onofrei, Mihai Şeitan şi Gabriel Sandu sunt propunerile de miniştri PDL aprobate, ieri, prin vot, de membrii Colegiului Director al partidului.
Potrivit vicepreşedintelui PDL Gheorghe Flutur, propunerile de miniştri PDL au fost supuse votului celor 66 de membri ai Colegiului Director.
Astfel, Vasile Blaga, nominalizat pentru Ministerul Administraţiei şi Internelor, a primit 65 de voturi "pentru" şi unul împotrivă.
La Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de afaceri, Adriean Videanu a obţinut 61 de voturi "pentru" şi 5 "împotrivă".
Radu Berceanu, nominalizat pentru Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a fost votat de 51 dintre membrii Colegiului Director, alţi 15 pronunţându-se împotrivă.
Pentru Ministerul Dezvoltării regionale şi Turismului, Elena Udrea a primit 55 de voturi "pentru" şi 11 "împotrivă".
La Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii informaţionale a fost propus Gabriel Sandu, care a primit 42 de voturi "pentru" şi 24 "împotrivă".
Un scor strâns s-a înregistrat în ceea ce priveşte persoana desemnată să fie ministru al Educaţiei, Cercetării, Inovării, Tineretului şi Sportului, pentru Cătălin Croitoru fiind exprimate 34 de opţiuni favorabile şi 32 împotrivă.
La Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării rurale a fost propus Orest Onofrei, care a fost votat de 48 dintre membrii Colegiului Director, alţi 18 fiind împotrivă.
Mihai Şeitan, desemnat pentru Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei sociale a obţinut 58 de voturi "pentru" şi 8 "împotrivă".
Gheorghe Flutur a ţinut să precizeze că votul din Colegiul Director a fost unul transparent, fiind supuşi votului doar miniştrii propuşi din interiorul PDL.
Întrebat despre nemulţumurile din partid privind cedarea ministerului Culturii la UDMR, vicepreşedintele PDL a spus: "E o negociere politică. Premierul desemnat vă va spune mai multe. Deocamdată noi am trecut prin acest for de conducere miniştrii şi portofoliile PDL".
El a infirmat faptul că ar fi existat neînţelegeri în Colegiul Director cu privire la portofoliul Culturii. "Nu au fost niciun fel de neînţelegeri. Într-o negociere politică nu poţi primi tot sau să iei tot ce ţi-ai dori. Trebuie să fim flexibili şi sigur că discuţiile au fost pe parcursul mai multor zile şi acesta este rezultatul", a spus el.
Despre votul pentru portofoliul Educaţiei, Flutur a ţinut să precizeze că singura propunere a partidului a fost Cătălin Croitoru, deşi surse din partid dăduseră ca sigură nominalizarea lui Daniel Funeriu pentru acest post de ministru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea, Croitoru, Berceanu, Blaga, Videanu, Onofrei, Sandu, Şeitan - miniştrii propuşi de PDL .
 Vizualizări articol: 441 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udrea, Croitoru, Berceanu, Blaga, Videanu, Onofrei, Sandu, Şeitan - miniştrii propuşi de PDL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei