Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 dec 2009 - Anul XIV, nr. 290 (4276)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

"Camioanele" PSD cu probe despre fraudarea alegerilor au încăput în doar două cutii

Epopeea "camioanelor" care "curg valuri-valuri" către sediul PSD, din ţară şi din diaspora, încărcate cu probe privind fraudarea alegerilor, s-a dovedit, de fapt, o simplă povestioară, cu tâlc, bazată, de fapt, pe o metaforă de sorginte social-democrată, foarte dibaci aleasă.
Cutiile imense, de circa un metru cub capacitate, doldora cu procese verbale falsificate şi cărate, cu greu, de câte doi inşi bine făcuţi, au aprins imaginaţia jurnaliştilor prezenţi, ieri, la sediul central al PSD, veniţi special pentru a le vedea, pipăi, măsura, filma şi arăta opiniei publice, spre buna informare a acesteia.
Din păcate, "naivii" jurnalişti nu au avut parte, deşi au aşteptat, răbdători, toată ziua de ieri, nici de cutii de genul celor amintite, dar nici de camioane din care să fie încărcare sau, după caz, descărcate în faţa ochilor sau a obiectivelor lor de filmat sau fotografiat.
Deşi se putea intui că acele camioane care curg râuri-râuri către sediul central al PSD, încărcate cu dovezi prin care să se ateste fraudarea alegerilor, aveau la bază o metaforă a vicepreşedintelui Liviu Dragnea, presa prezentă ieri la sediul PSD a insistat să le vadă.
Insistenţa jurnaliştilor - care au înfruntat frigul şi ploaia, stând afară şi chiar făcând înconjurul sediului din Kiseleff nr. 10, urmărind orice mişcare şi orice cutie "suspectă" de a transporta dovezile de fraudă - nu a fost însă răsplătită.
Astfel, spre după-amiază, un consilier a anunţat jurnaliştii că "ultimele" două cutii cu dovezi tocmai au plecat din sediul PSD spre Curtea Constituţională, stârnind stupoare în rândul ziariştilor care, deşi au încercat din răsputeri, nu au reuşit să vadă cutiile plecând, nici în maşini Sedan, nici în furgonete, nici în camioane.
Misterul a fost însă rezolvat de colegii jurnalişti care aşteptau, şi ei înfriguraţi, la Curtea Constituţională, pentru a filma şi fotografia camioanele cu dovezi, în caz că acestea ar fi trecut neobservate pe drumul către Curte. Surpriza a fost totală. Deşi Curtea a primit ieri probele fraudării alegerilor din partea PSD, nimeni nu a văzut nici un camion.
Concluzia nu poate fi decât una singură şi exclude metaforele: camioanele cu dovezi au fost, ele însele, încărcate în două cutii – una mare şi una mică. Faptul că au şi încăput nu mai miră pe nimeni.

(Liviu DĂDĂCUŞ)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Camioanele" PSD cu probe despre fraudarea alegerilor au încăput în doar două cutii.
 Vizualizări articol: 356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Camioanele" PSD cu probe despre fraudarea alegerilor au încăput în doar două cutii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei