Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 oct 2009 - Anul XIV, nr. 251 (4237)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fetiţa dată dispărută şi a cărei mamă s-a sinucis, găsită moartă într-o râpă

Fetiţa de doi ani din comuna botoşăneană Cordăreni, dată dispărută în urmă cu două săptămâni, a cărei mamă s-a sinucis, a fost găsită moartă într-o râpă la un kilometru distanţă de casă, transmite www.stirileprotv.ro.
Cei care i-au descoperit trupul Denisei Suru sunt doi bărbaţi, alertaţi de copiii lor. Acum două zile, cei mici au văzut câteva hăinuţe în zonă.
Fetiţa era pe jumătate dezbrăcată, îi lipseau pantalonii.
Medicii legişti au luat cadavrul copilei, urmând să stabilească dacă Denisa a fost agresată.
Câinii specializaţi în depistarea cadavrelor au trecut chiar pe lângă zona unde a fost descoperit trupul fetiţei de doi ani din comuna botoşăneană Cordăreni, dată dispărută în urmă cu două săptămâni şi a cărei mamă s-a sinucis, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit şefului IJP Botoşani, comisar şef Viorel Şerbănoiu, cadavrul fetiţei era acoperit de foarte multă verdeaţă şi era bine conservat.
El a spus că este ciudat că, deşi câinii specializaţi în depistarea cadavrelor au trecut prin zonă, aceştia nu au identificat cadavrul fetiţei.
"Nu putem pune decât pe seama faptului că trupul fetiţei era foarte bine conservat. În prăpastie era foarte multă verdeaţă, iar temperatura de afară a fost destul de scăzut în ultima perioadă", a spus şeful IPJ Botoşani.
El a menţionat că se aşteaptă rezultatul examenului medico-legal în vederea continuării cercetărilor.
Mama Denisei, care s-a sinucis, în 16 octombrie, aruncându-se într-o fântână din comuna botoşăneană Cordăreni, după o discuţie de câteva ore cu poliţiştii, era principalul suspect în acest caz, fiind instabilă în declaraţii, susţinea şeful IPJ Botoşani, Viorel Şerbănoiu.
"Mama fetiţei era principala suspectă. Era instabilă în declaraţii, iar noi am mers pe două variante: cea de înstrăinare a fetiţei de către mamă şi varianta omorului. Audierile, de fapt confruntările cu poliţiştii, au început în cursul zilei de ieri (n.r. - joi), când a fost făcut un interviu psihologic, iar astăzi (n.r. - vineri) de dimineaţă, poliţiştii au urmat traseul indicat de mamă. Nu am găsit nimic", susţinea comisarul şef Viorel Şerbănoiu, inspector şef al IJP Botoşani, citat de corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit aceleiaşi surse, după audieri Alina Suru a fost lăsată să plece acasă, iar în drum, la aproximativ 800 de metri de casă, s-a aruncat într-o fântână de pe marginea drumului.
"A fost văzută de câţiva localnici, însă nu au avut timp să intervină. A fost sesizat Parchetul în acest sens, ei au preluat cazul având competenţe. Ne facem în continuare o strategie pentru a identifica un eventual cadavru sau să găsim fata în cazul în care aceasta a fost înstrăinată", a mai declarat Viorel Şerbănoiu.
Potrivit unor surse din Poliţie, femeia, în vârstă de 20 de ani, era însărcinată în luna a cincea, iar în 16 octombrie s-a aflat la sediul Poliţiei din comună, unde a stat de vorbă câteva ore cu poliţiştii.
Conform surselor citate, femeia le-a spus poliţiştilor, într-o primă fază, că şi-a ucis fetiţa şi că a îngropat-o într-un colţ al cimitirului, însă după ce poliţiştii au scotocit zona şi nu au găsit nimic ea a revenit asupra declaraţiei şi a spus că a vândut-o pe copilă, fără însă a da detalii în acest sens.
Aceleaşi surse au precizat că tânăra urma să fie supusă probei cu detectorul de minciuni, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat întrucât femeia era însărcinată în cinci luni.
După ce a ieşit din sediul Poliţiei din localitate, în drum spre casă, tânăra s-a aruncat într-o fântână, fără ca localnicii care au văzut ce s-a întâmpat să mai poată interveni pentru a o salva. Localnicii au chemat Poliţia, care a constatat că tânăra era deja moartă.
Denisa Gabriela Suru, în vârstă de doi ani, a dispărut în 9 octombrie, după ce ar fi fost certată de mătuşa în grija căreia fusese lăsată.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetiţa dată dispărută şi a cărei mamă s-a sinucis, găsită moartă într-o râpă.
 Vizualizări articol: 675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fetiţa dată dispărută şi a cărei mamă s-a sinucis, găsită moartă într-o râpă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei