Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 oct 2009 - Anul XIV, nr. 251 (4237)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Made in Suceava

Zeci de sucevence lucrează la colecţia „Ayan” a Mihaelei Rădulescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mult mediatizata colecţie de articole vestimentare pentru copii, marca Ayan, afacere pusă la cale de Mihaela Rădulescu şi fostul ei soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, este confecţionată la Suceava, în atelierul firmei unor foşti colegi din vremea studenţiei ai omului de afaceri, Lucian şi Magda Pastramă.
În atelierul „Stefi Tex”, se lucra, sâmbătă, de zor, mare parte dintre cele aproximativ 80 de angajate fiind chemate la muncă şi în weekend pentru a termina la timp colecţia ce urmează să ajungă în magazinul „Picioru’ Gras” din Iulius Mall Suceava, a cărui inaugurare este programată peste trei zile.
După Constanţa, Suceava este al doilea oraş în care foştii soţi Schwartzenberg îşi deschid magazin cu articole vestimentare pentru copii, iar în perioada următoare e programată inaugurarea altor magazine în celelalte mall-uri din reţeaua Iulius.
„Noi îl cunoaştem pe Elan de multă vreme. Suntem prieteni din vremea studenţiei. La Iaşi. Eram cazaţi în acelaşi cămin. Eu eram studentă la facultatea de <Textile>, Lucian la <Construcţii> şi Elan la <Medicină>”, povesteşte Magda Pastramă.
Împreună cu soţul ei, Lucian, mai au o societate, „Luar”, care confecţionează accesorii pentru liniile aeriene din întreaga lume (huse de scaun, perne, pături, tetiere etc.).
La o cafea s-a născut ideea reţelei de magazine „Picioru’ Gras” - după porecla pe care Elan Schwartzenberg i-a dat-o fiului său, Ayan, pe vremea când acesta din urmă era bebeluş.
„Eram la Bucureşti. Când să ne ridicăm de la masă, Elan zice ce-ar fi dacă… Ia hai să încercăm! Şi în mai puţin de trei săptămâni, am deschis primul magazin la Constanţa. Am zis că sunt două variante: dacă nu merge, închidem în prima lună, sau dacă merge, deschidem încă zece”, povesteşte Lucian Pastramă.

 

„Mihaela face schiţele la multe dintre articole”

Colecţia Ayan, aflăm de la Magda, cuprinde două game: „bebe” – de la 3 luni la 24 de luni, şi „junior” – de la 2 la 14 ani.
„Materialele sunt aduse din Franţa şi din Italia şi sunt numai din fibre naturale, bumbac, in, lână. Mihaela face schiţele la multe dintre articole, dar ne consultăm înainte, ce se poate face, ce nu, ce materiale...”, adaugă Magda.
Mihaela Rădulescu şi fiul ei, Ayan, vor fi prezenţi, joi, la inaugurarea magazinului de Suceava, şi vor împacheta şi vinde primele hăinuţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de sucevence lucrează la colecţia „Ayan” a Mihaelei Rădulescu.
 Vizualizări articol: 5885 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 8 voturi
Zeci de sucevence lucrează la colecţia „Ayan” a Mihaelei Rădulescu2.458

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   COLECTIA AYAN trimis de
(26 oct 2009, 18:20:52
SI CAM CE PRETURI AU?TE POTI APROPIA DE ELE?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei