Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 aug 2009 - Anul XIV, nr. 184 (4170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Zece din cele 31 de agenţii subordonate Ministerului Agriculturii, comasate în cinci structuri

Un număr de zece din cele 31 de agenţii şi instituţii aflate în subordinea Ministerului Agriculturii vor fi comasate în cinci structuri, conform programului de restructurare aprobat miercuri de Guvern, a anunţat ministerul.
Astfel, Agenţia Naţională a Zonei Montane va fi înfiinţată şi va prelua, în structura sa, atribuţiile Centrului de Formare şi Inovaţie pentru Dezvoltare în Carpaţi - Suceava, potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii.
Agenţia Naţională pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie se va reorganiza, prin preluarea personalului şi atribuţiilor Autorităţii Hipice, care se va desfiinţa. Totodată, Agenţia va prelua şi întreaga activitate privind inspecţia în zootehnie, conform datelor anunţate de instituţie.
Laboratorul Central pentru Calitatea Seminţelor şi a Materialului Săditor va prelua în structura sa şi atribuţiile Băncii de Resurse Genetice Vegetale Suceava.
Totodată, Laboratorul Central pentru Controlul Calităţii şi Igienei Vinului din Valea Călugărească va include şi atribuţiile structurilor sale regionale de la Blaj şi Odobeşti.
La rândul său, Oficiul Naţional al Denumirilor de Origine pentru Vinuri va prelua şi atribuţiile Oficiului Naţional al Viei şi Vinului.
În afara structurilor care vor fi comasate, Ministerul Agriculturii mai precizează că Agenţia Naţională de Consultanţă Agricolă şi oficiile din subordinea sa se vor desfiinţa în urma transformării oficiilor judeţene de consultanţă agricolă în camere agricole.
Societatea Naţională Îmbunătăţiri Funciare, finanţată din venituri proprii, va fi transferată la AVAS, în vederea privatizării, iar Societatea Naţională a Produselor Agricole este lichidată, se mai arată în comunicat.
Agenţia Domeniilor Statului, instituţie pe care Ministerul Agriculturii a anunţat anterior că o va desfiinţa, va suporta o reducere a personalului cu 20%, procent care se aplică şi celorlalte structuri ale ministerului.
Premierul Emil Boc a anunţat miercuri că Guvernul a decis să restructureze 226 de agenţii, astfel încât să rămână doar 107, urmând ca 9.200 de posturi să fie eliberate, iar veniturile proprii ale agenţiilor să fie virate direct la buget, realizându-se economii totale de circa 150 milioane euro.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zece din cele 31 de agenţii subordonate Ministerului Agriculturii, comasate în cinci structuri.
 Vizualizări articol: 456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zece din cele 31 de agenţii subordonate Ministerului Agriculturii, comasate în cinci structuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei