Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 apr 2009 - Anul XIV, nr. 89 (4075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cerere respinsă

Gigi Becali rămâne în arest

Instanţa a decis ca omul de afaceri Gigi Becali să fie cercetat în stare de arest, judecătorul respingând, ieri, cererea de eliberare condiţionată.

Decizia Judecătoriei sectorului 1 poate fi contestată de către acuzat la Tribunalul Bucureşti.

Tot ieri, Judecătoria sectorului 1 a respins cererile de revocare a arestării formulate de Cătălin Zmărăndescu, Ştefan Dediu şi Nicolae Dumitraşcu, precum şi o altă cerere formulată de Dumitru Beciu.

Potrivit articolului 140, indice 3, Cod procedură penală, încheierea prin care judecătorul respinge, în timpul urmăririi penale, revocarea, înlocuirea sau încetarea de drept a măsurii preventive nu este supusă niciunei căi de atac.

Dumitru Beciu a cerut instanţei să fie eliberat pe motiv că suferă de o formă gravă de epilepsie care poate fi activată din cauza "gândurilor negative provocate de încarcerare". În replică, procurorul a spus că boala de acest gen poate fi tratată "cu succes" în reţeaua spitalicească din penitenciare.

În cazul lui Ştefan Dediu, avocatul a invocat declaraţia lui Marcel Popa, ultimul bodyguard al lui Becali arestat marţi, în care acesta recunoaşte că a tras cu pistolul. Avocatul a cerut ca Dediu să fie lăsat liber pentru că nu reprezintă un pericol social concret.

Pentru Cătălin Zmărănescu, avocatul a invocat mai multe vicii procedurale susţinute şi marţi, referitor la prezenţa procurorului la proces şi la faptul că clientul său nu ar fi fost ascultat în recurs.

Cererea privind eliberarea pe cauţiune a lui Nicolae Dumitraşcu a fost respinsă. Instanţa fixase, marţi, o cauţiune de 30.000 de lei.

Becali, alături de alte cinci persoane - Cătălin Otto Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu, Dumitru Beciu şi Marius Petrinel Geavela - este acuzat de trei fapte de lipsire de libertate în mod ilegal. Dediu este acuzat şi de uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gigi Becali rămâne în arest.
 Vizualizări articol: 350 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Gigi Becali rămâne în arest5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei