Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 sep 2008 - Anul XIII, nr. 205 (3886)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gheorghe Zamfir, internat în spital în urma unui accident de maşină

Artistul Gheorghe Zamfir a fost lovit de o maşină, vineri după-amiază, în faţa casei sale, el fiind în prezent internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde se află într-o stare stabilă.
Potrivit unui martor ocular, artistul a fost accidentat de un autoturism de culoare albă, la ieşirea din casa sa situată la intersecţia străzilor Constantin Disescu şi Calea Griviţei din Bucureşti. Şoferul a părăsit locul accidentului, acesta riscând să fie pedepsit pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.
Gheorghe Zamfir este internat în Secţia de chirurgie a Spitalului de Urgenţă Floreasca. Surse medicale au declarat, ieri, că Gheorghe Zamfir nu are fracturi sau contuzii, starea sa fiind stabilă.

Şoferul s-a prezentat la poliţie
Bărbatul care l-a lovit cu maşina pe Gheorghe Zamfir s-a prezentat, ieri, la Secţia 4 Poliţie, fiind cercetat pentru vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului, potrivit poliţiştilor de la Circulaţie.
Valentin Gherma, şoferul implicat în accident, a mers, ieri, împreună cu poliţiştii, pentru a face reconstituirea, Acesta a spus că vineri, în timp ce conducea autoturismul dinspre Calea Griviţei spre strada Ioan Alexandru Cuza, i-a sărit în faţă un câine pechinez, din autoturismul artistului Gheorghe Zamfir. Potrivit lui Gherma, maşina pe care o conducea avea o viteză de rulare de unu, doi kilometri pe oră, astfel că a putut să frâneze în timp util pentru a evita căţelul.
"Apoi am crezut că mă lasă să plec, dar el (Gheorghe Zamfir - n.r.) a ieşit foarte precipitat din maşină şi s-a lovit de maşina mea. A căzut pe jos din picioare şi s-a lovit la cap, fără să sângereze. L-am luat în maşină pentru a-l duce până la scara blocului, dar între timp a sosit ambulanţa şi am insistat să se ducă la spital, deoarece el a refuzat acest lucru la început", a explicat Valentin Gherma.
Potrivit poliţiştilor de la Circulaţie, chiar dacă şoferul susţine că a aşteptat un timp venirea poliţiştilor, după care a plecat, la un accident cu vătămare corporală avea obligaţia să aştepte venirea poliţiştilor.
Bărbatul a adăugat că a aşteptat aproximativ două ore venirea unui echipaj de Poliţie, după care a plecat. Gherma a mai declarat că nu s-a prezentat la Poliţie deoarece şi-a imaginat că aceştia îl vor contacta telefonic, pentru că el şi-a lăsat datele de contact martorului aflat la locul accidentului.
"Am luat legătura cu martorul, care mi-a spus că numărul lui a rămas la 112 şi că ne cheamă dacă trebuie să mergem împreună, să dăm declaraţii. Nu am ştiut nici ce a declarat Gheorghe Zamfir. Am considerat că nu a fost un accident rutier", a declarat Gherma.
Gherma susţine că ieri dimineaţă a aflat de la ştiri că accidentul în care a fost implicat artistul Gheorghe Zamfir este cu autor necunoscut şi s-a dus la Secţia 4 pentru a declara accidentul.


Cariera lui Zamfir
Muzician şi virtuoz al naiului, Gheorghe Zamfir s-a născut pe 6 aprilie 1941, la Găeşti, judeţul Dâmboviţa. De-a lungul carierei, Gheorghe Zamfir a vândut peste 120 milioane de discuri în întreaga lume. Are peste 190 de discuri înregistrate şi a obţinut numeroase distincţii.
În paralel cu activitatea concertistică, Gheorghe Zamfir a colaborat la coloane sonore ale mai multor filme, cum ar fi celebrul "Once Upon A Time in America", al regizorului Sergio Leone, dar şi "Karate Kid" sau "The Tall Blonde Man with One Black Shoe". De asemenea, pe coloana sonoră a filmului "Kill Bill", semnat de Quentin Tarantino, Gheorghe Zamfir este prezent cu "The Lonely Shepherd".
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Zamfir, internat în spital în urma unui accident de maşină.
 Vizualizări articol: 423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Zamfir, internat în spital în urma unui accident de maşină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei