Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 aug 2008 - Anul XIII, nr. 187 (3868)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

200 de mii de persoane au tranzitat graniţele române, în weekend

Aproximativ 200 de mii de români şi străini au tranzitat graniţele, în acest sfârşit de săptămână, punctele de frontieră cele mai solicitate fiind cele de la graniţa cu Ungaria şi Bulgaria, informează Inspectoratul general al Poliţiei de Frontieră.

În acest weekend, valorile de trafic persoane, pe sensul de intrare în ţară, se menţin la cote ridicate, în comparaţie cu un sfârşit de săptămână din extrasezon, motivaţia principală a acestei creşteri fiind numărul mare de români, stabiliţi în străinătate, care se întorc acasă pentru a-şi petrece concediile de odihnă, dar şi cel al străinilor care vin in România, în această perioadă, în vacanţă, precizează sursa citată. În ultimele două zile, numărul celor care au intrat în România prin punctele de trecere a frontierei de la nivelul întregii ţări a fost de 192.927 de persoane (români şi străini), cu aproximativ nouă la sută mai mare, faţă de un sfârşit de săptămână din luna mai (de exemplu, în perioada 9-11 mai, au intrat în ţară 176.241 de persoane). Cele mai tranzitate puncte de frontieră au fost, în continuare, cele de la graniţa cu Ungaria şi Bulgaria.

În comparaţie cu weekend-ul precedent (1-3 august) - când s-a înregistrat o creştere semnificativă a traficului la intrarea în ţară (peste 363.000 persoane) - se constată o scădere cu aproximativ 46 la sută a numărului celor care s-au prezentat, în acest sfârşit de săptămână, pe sensul de intrare în România.

Pentru evitarea aglomerărilor ce puteau apărea din cauza suprasolicitării unor puncte de trecere, Poliţia de Frontieră a luat măsurile necesare în vederea realizării unui control eficient şi fluent, fiind suplimentat numărul lucrătorilor care realizează verificarea documentelor, precum şi cel al benzilor de circulaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 200 de mii de persoane au tranzitat graniţele române, în weekend.
 Vizualizări articol: 426 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
200 de mii de persoane au tranzitat graniţele române, în weekend0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei