Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 aug 2008 - Anul XIII, nr. 179 (3860)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Daune de peste 10 milioane euro în urma inundaţiilor

Un număr de cinci asigurători vor plăti despăgubiri de peste 10 milioane de euro în urma în urma inundaţiilor din Moldova şi Maramureş, conform calculelor preliminare ale companiilor, transmise la solicitarea MEDIAFAX.

În cazul Asirom Vienna Insurance Group (VIG), valoarea despăgubirilor se va ridica la aproximativ nouă milioane de lei pentru mai mult de 250 de dosare de daună, potrivit unei situaţii estimative realizate pe baza datelor disponibile până miercuri, 30 iulie.

Ardaf a înregistrat circa 80 de solicitări de despăgubire din partea asiguraţilor, atât persoane fizice, cât şi persoane juridice, din zonele afectate de inundaţii.

Potrivit datelor furnizate de Ardaf, în zona Câmpulung Moldovenesc au fost înregistrate solicitări de despăgubire pentru şase case şi o fabrică de prelucrare a lemnului, suma asigurată depăşind 380.000 de euro. În zona Rădăuţi au fost înregistrate 35 de solicitări de despăgubire, sumele asigurate aferente acestor poliţe totalizând 1,616 milioane de euro.

La Omniasig VIG, datele preliminare arată că suma totală care urmează să fie plătită pentru daunele avizate ca urmare a inundaţiilor pe zona Moldova a depăşit 2,2 milioane de lei.

Generali a primit circa 20 de sesizări, din care trei din partea persoanelor juridice, suma asigurată pentru cele 20 de imobile ridicându-se la aproximativ 1,5 milioane de euro.

Astra a anunţat la începutul săptămânii că are 55 de asiguraţi din judeţele Suceava, Neamţ şi Maramureş afectaţi de inundaţii, iar sumele asigurate depăşesc un milion de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daune de peste 10 milioane euro în urma inundaţiilor.
 Vizualizări articol: 447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daune de peste 10 milioane euro în urma inundaţiilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei