Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 oct 2010 - Anul XV, nr. 231 (4522)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actorul Tony Curtis a murit la vârsta de 85 de ani

Actorul american Tony Curtis, în vârstă de 85 de ani, a murit în reşedinţa sa din Statele Unite, informează bbc.co.uk.

Tony Curtis a murit, în somn, în reşedinţa sa din Statele Unite, potrivit postului ABC News, care citează surse apropiate familiei.

Actorul american, starul din filmul "Unora le place jazz-ul/ Some Like It Hot", suferea în ultimii ani de bronhopneumopatie obstructivă cronică.

Tony Curtis s-a aflat la un pas de moarte în decembrie 2006, din cauza unei pneumonii galopante şi a petrecut câteva zile în comă. În ultimii ani, actorul putea să meargă doar pe distanţe scurte şi se deplasa de obicei cu ajutorul unui scaun cu rotile.

Tony Curtis a fost căsătorit de cinci ori şi a avut o aventură cu Marilyn Monroe, partenera sa din filmul "Unora le place jazz-ul". Tony Curtis a primit o nominalizare la premiile Oscar în 1959 pentru rolul din lungmetrajul "Lanţul/ The Defiant Ones" în care a jucat alături de Sidney Poitier.

Tony Curtis a jucat în peste 140 de filme turnate la Hollywood, a apărut pe coperta albumului "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club" al trupei The Beatles şi a asigurat vocea personajului "Stony Curtis" din serialul de televiziune "Familia Flintstone".

Actorul american are şase copii, fiind tatăl actriţelor Jamie Lee Curtis şi Kelly Curtis. În 1994, fiul său Nicholas a murit din cauza unei supradoze de heroină, la vârsta de 23 de ani.

 

Roger Moore despre Tony Curtis: A fost un actor al dracului de bun

Roger Moore, fostul interpret al spionului James Bond, i-a adus, joi, un omagiu emoţionant bunului său prieten Tony Curtis, într-un interviu acordat postului Sky News, la scurt timp după moartea actorului american, informează contactmusic.com.

La doar câteva minute după ce presa internaţională a anunţat decesul actorului american Tony Curtis, actorul britanic Roger Moore a ţinut să îi aducă un omagiu bunului său prieten, alături de care a jucat în serialul de televiziune "The Persuaders!", difuzat în anii '70.

Vădit emoţionat şi aproape de a izbucni în plâns, Roger Moore a declarat pentru Sky News: "Sunt şocat. Ştiam că Tony nu se simţea prea bine, dar nu m-am gândit niciodată că prietenul meu va muri. Sunt foarte trist şi sunt alături de Jill, soţia lui, care l-a iubit până la adoraţie. Am râs de multe ori împreună (în timpul filmărilor pentru serialul "The Persuaders!", n.r.) vreme de 15 luni, lucrând împreună în fiecare zi. Era amuzant să lucrezi cu el. Avea un simţ al umorului foarte dezvoltat şi un extraordinar simţ al improvizaţiei. A fost un actor al dracului de bun. Îmi va lipsi. Mi-e greu să exprim tot ce simt acum, doar în câteva secunde".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actorul Tony Curtis a murit la vârsta de 85 de ani.
 Vizualizări articol: 515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actorul Tony Curtis a murit la vârsta de 85 de ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei