Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 sep 2010 - Anul XV, nr. 207 (4498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oraşul New York a înregistrat în 2010 cea mai caldă vară din istoria sa

Oraşul New York s-a confruntat în 2010 cu cea mai caldă vară din istoria sa, înregistrând temperaturi medii de 25,4 grade Celsius, a anunţat miercuri serviciul local de meteorologie, citat de AFP.

"Aceasta a fost cea mai caldă vară la New York din 1869 şi până în prezent, potrivit măsurătorilor zilnice efectuate de staţia din Central Park", a declarat miercuri un purtător de cuvânt al serviciilor meteorologice naţionale.

Vara lui 2010, adică, potrivit serviciilor meteorologice, lunile iunie, iulie şi august, a bătut recordul de 25,2 grade Celsius, înregistrat în timpul caniculei din 1966, în timpul căreia au murit peste 1.100 de persoane, majoritatea bătrâni.

În oraş s-au înregistrat temperaturi mai mari de 32 de grade Celsius timp de peste două săptămâni, doar în luna iulie. Temperatura aerului a atins valoarea de 39,4 grade Celsius la 6 iulie, un record pentru această dată. Recordul zilei cu cea mai ridicată temperatură, nu a fost, încă, depăşit, de la 9 iulie 1936 şi până în prezent, dată la care, în Central Park s-au înregistrat 41,1 grade Celsius.

Serviciile meteorologice din New York anunţau pentru ziua de miercuri temperaturi de 35,5 grade Celsius, după care va urma o uşoară răcire a vremii, începând de joi.

Belarusa Viktoria Azarenka, cap de serie numărul zece, a leşinat miercuri, în cel de al doilea tur al US Open, la Flushing Meadows, aparent din cauza căldurii prea puternice. Potrivit postului american de televiziune ESPN, temperatura a atins, la prânz, 41 de grade Celsius.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oraşul New York a înregistrat în 2010 cea mai caldă vară din istoria sa.
 Vizualizări articol: 421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oraşul New York a înregistrat în 2010 cea mai caldă vară din istoria sa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei