Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 aug 2010 - Anul XV, nr. 201 (4492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michael Jackson, omagiat în oraşul natal, cu ocazia zilei sale de naştere

Reprezentanţii oraşului Gary din statul Indiana, oraşul natal al cântăreţului Michael Jackson, au anunţat că vor organiza o petrecere în memoria artistului, sâmbătă, 28 august, cu o zi înainte de data la care "regele muzicii pop" ar fi împlinit 52 de ani, informează contactmusic.com.

Michael Jackson s-a născut în 29 august 1958 şi a decedat pe 25 iunie 2009 la Los Angeles în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente. El va fi omagiat printr-o petrecere specială, intitulată "This Is It", în oraşul său natal Gary din statul american Indiana.

Rudy Clay, primarul oraşului Gary, a declarat: "Moartea fiului nostru preferat, Michael Jackson, este încă proaspătă în inimile noastre. Un an mai târziu, cu o zi înainte de aniversarea lui, îi vom onora memoria, deoarece a fost o persoană extraordinar de generoasă şi unul dintre cei mai mari artişti din lume".

Joe Jackson, tatăl cântăreţului, va participa la această petrecere omagială, în timpul căreia o trupă de dansatori va reface coregrafia celebrului videoclip "Thriller".

Pe lângă petrecerea aniversară, în oraşul natal al starului vor avea loc mai multe acţiuni în memoria sa, care vor debuta joi şi se vor derula pe parcursul a patru zile.

Principala atracţie a acestor acţiuni va fi un concert special, ce va avea loc sâmbătă, la care vor participa cântăreaţa premiată cu Grammy Melba Moore, chitarista de turneu Jennifer Batten, imitatorul Edward Moss şi un cor gospel din Indiana.

Totodată, o producţie scenică, inspirată din viaţa şi muzica cântăreţului, intitulată "Yesterday, Today & Forever", va avea loc, joi, în oraşul Gary.

Mama cântăreţului, Katherine Jackson, a dezvelit o placă de granit, amplasată în centrul oraşului Gary, în memoria fiului ei, pe 25 iunie 2010, cu ocazia unei ceremonii ce a marcat un an de la moartea starului.

Familia Jackson a părăsit oraşul Gary în anul 1969, după ce Jackson 5 a devenit un grup de succes.

The Jackson Family Foundation, condusă de tatăl cântăreţului, intenţionează să construiască în oraşul Gary un complex în valoare de câteva milioane de dolari, care va include un muzeu, un circuit de golf şi un centru artistic în memoria lui Michael Jackson.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009 la Los Angeles în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere". La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michael Jackson, omagiat în oraşul natal, cu ocazia zilei sale de naştere.
 Vizualizări articol: 423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michael Jackson, omagiat în oraşul natal, cu ocazia zilei sale de naştere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei