Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 ian 2015 - Anul XX, nr. 19 (5831)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Doi minori de 17 ani, care tâlhăreau femei pe stradă, reţinuţi de poliţişti

Luni, 26 Ianuarie 2015 (15:23:18)
Doi minori de 17 ani, din comuna Udeşti, au fost reţinuţi de poliţişti pentru mai multe tâlhării comise pe raza municipiului Suceava, victimele alese fiind femei.Pe 1 decembrie 2014, la ora 21.51, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că în aceeaşi zi persoane necunoscute au deposedat prin violenţă o femeie de poșeta în care avea bani, documente, carduri bancare şi un telefon mobil, prejudiciul fiind de aproximativ 1.700 lei.În jurul orei 21.40, persoana vătămată, în vârstă de 49 de ani, din localitate, s-a deplasat împreună cu soţul ei din zona centrală a municipiului Suceava spre str. Mihai Viteazul, unde aveau parcat autoturismul. În timp ce se aflau pe str. Aleea Nucului, de femeie s-a apropiat o persoană necunoscută care a trântit-o la pământ şi i-a smuls poşeta, după care autorul a fugit. Pe 10 decembrie, la ora 17.16, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de către o femeie de 50 ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost deposedată prin violenţă de o poşetă în care avea mai multe bunuri în valoare de 200 lei. În timp ce cobora scările de pe str. Petuniilor spre str. Mihail Sadoveanu, victima a fost ajunsă de doi tineri necunoscuţi, care i-au smuls poşeta din mână.Pe 12 ianuarie 2015, o femeie de 51 de ani, localnică, a sesizat faptul că persoane necunoscute au deposedat-o prin smulgere de o poşetă, în timp ce se deplasa pe b-dul George Enescu. Tâlhăria a avut loc în jurul orei 21.00, în timp ce persoana vătămată se deplasa spre domiciliu. „Ea a fost urmărită de doi tineri, iar în momentul în care a ajuns în zona domiciliului, unul din tineri a deposedat-o prin smulgere de poşeta pe care o avea în mâna dreaptă cu toate că aceasta opusese rezistenţă. Autorul a fugit spre pădure, iar celălalt tânăr a fugit printre blocuri”, se precizează în comunicatul poliţiei.De asemenea, pe 21 ianuarie, la ora 19.10, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute au deposedat-o prin violenţă pe o tânără de 23 de ani de un telefon mobil în timp ce se deplasa pe bulevardul George Enescu. Cei doi tineri au trântit victima la pământ şi au deposedat-o de telefon, valoarea prejudiciului fiind de cca. 3.000 lei.În urma activităţilor investigative desfăşurate în cadrul acţiunii derulate de poliţişti au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptelor ca fiind M.A. şi R.G., ambii de 17 ani, din comuna Udeşti.„În baza probatoriului administrat în cauză, faţă de ambii tineri s-a dispus măsura reţinerii fiind încarceraţi în arestul IPJ Suceava”, menţionează poliţiştii într-un comunicat de presă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi minori de 17 ani, care tâlhăreau femei pe stradă, reţinuţi de poliţişti.
 Vizualizări articol: 1312 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi minori de 17 ani, care tâlhăreau femei pe stradă, reţinuţi de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei