Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 oct 2014 - Anul XIX, nr. 252 (5761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Termica şi ACET ar putea fi obligate să încheie contracte cu fiecare consumator în parte

Miercuri, 29 Octombrie 2014 (15:57:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Termica şi ACET, furnizori de servicii de apă caldă, căldură şi apă rece pentru zeci de mii de familii din municipiul Suceava, ar putea fi obligate să încheie contracte cu fiecare consumator în parte.Măsura ar putea fi impusă printr-o hotărâre de Consiliu Local, pe care primarul Ion Lungu a anunţat că intenţionează să o înainteze spre dezbatere deliberativului sucevean, până la finele acestui an.„Vom face tot posibilul ca până la finele acestui an să obligăm operatorii – Termica şi ACET, să facă acele convenţii individuale. Deşi nu e treaba primarului să încaseze banii de la asociaţiile de proprietari, ne crucim ce vedem pe acolo. Sunt sume de zeci de miliarde de lei vechi delapidate, din care se pare că nu se mai poate recupera nimic”, a spus Lungu, care a criticat dezinteresul arătat de-a lungul timpului de o parte din conducerile asociaţiilor de proprietari de a stopa acumularea unor datorii colosale de către consumatori rău-platnici.„Este foarte important să eliminăm această verigă – asociaţia de proprietari, astfel încât operatorul să aibă contract direct cu beneficiarul final”, a spus Lungu, care a precizat că deja a început verificarea fiecărei asociaţii în parte, astfel ca la finele lunii noiembrie să fie luate o serie de decizii în privinţa celor cu probleme.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Termica şi ACET ar putea fi obligate să încheie contracte cu fiecare consumator în parte.
 Vizualizări articol: 1810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Termica şi ACET ar putea fi obligate să încheie contracte cu fiecare consumator în parte3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Desfiintare trimis de
(29 oct 2014, 16:38:40
Desfintati asociatiile. Sunt niste capuse care manevreaza banul public, luand de la toti si platind cu predilectie furnizorii care dau bonusuri pentru plata la timp a facturilor.

Singura mica problema pe care o vad e curatenia pe scarile blocurilor. In rest nu e nevoie de capuse.

Iar dl. primar ar trebui sa faca regula si cu angajatii primariei care au inchis ochii la rau-platnicii ce locuiesc in apartamente sociale sau ANL. Cel putin la ANLuri stiu ca s-a batut moneda pe faptul ca daca nu sunt cu plata la zi, li se reziliaza contractul si sunt poftiti afara din locuinte. Iar de doritori nu s-ar duce lipsa, citeam de vreo 2.000 de dosare. Este inadmisibil sa fie unii lasati sa acumuleze datorii de zeci de mii de lei, doar ducand o cafeluta la unele birouri pentru a fi lasati in pace.
2.   IN SFARSIT! trimis de
(29 oct 2014, 17:33:22
V-a venit mintea la cap?De cand se tot vorbeste de contracte individuale?Ne-am tot saturat de abureli!Asa este normal,contracte cu fiecare locatar in parte!Sper sa nu fie si asta tot o ''abureala'',made Prelipca!!!
3.   Obs trimis de
(29 oct 2014, 18:15:58
Contorizarea unui apartament(pt energie termica)costa aprox 3000lei.pt 20000 apartamente60.000.000 lei(13.333.333 euro).Are Lungu bani???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei