Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 nov 2014 - Anul XIX, nr. 259 (5768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Deputatul PNL Radu Surugiu consideră că zilele acestea se reface „celebrul patrulater roşu” din anii '90

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Radu Surugiu a declarat în cursul zilei de ieri că prin alianţele anunţate de candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte, Victor Ponta, se reface practic „patrulaterul roşu” din anii '90. Surugiu a făcut referire la colaborarea dintre fostul PDSR şi PRM, PUNR şi PSM din timpul guvernării Văcăroiu. „Senzaţia mea este că în aceste zile se reface acel celebru patrulater roşu. Pentru că nu am crezut vreodată, la fel cum nu au crezut şi alţi colegi mai vechi din partid, că o să-l vedem pe Călin Popescu Tăriceanu în alianţă cu Corneliu Vadim Tudor, alături de Victor Ponta”, a spus Surugiu. El a subliniat că acest lucru i se pare „strigător la cer”, motiv pentru care a făcut un apel către toţi liberalii care au crezut că Tăriceanu le va reprezenta mai bine interesele să analizeze cu cine s-a aliat acesta şi cine le va fi partener în schimbarea României.

„Pentru că ori vrem schimbarea, şi îl votăm pe Klaus Iohannis, ori vrem să ne întoarcem în anii '90, când patrulaterul roşu guverna ţara cu Văcăroiu prim-ministru, şi asta se va întâmpla votând Victor Ponta şi noua echipă, din care face parte aliatul lor Corneliu Vadim Tudor”, a spus deputatul liberal.

El a adăugat că PSD va continua să ducă o campanie electorală „murdară”, acum cu atât mai mult cu cât „ei au cine să le scrie textele, şi anume Corneliu Vadim Tudor”. Pe de altă parte, Surugiu el a declarat că românii nu trebuie să nu ia în considerare în nici un fel spusele lui Victor Ponta potrivit cărora el le apără pensiile românilor, în timp ce Klaus Iohannis vrea să le taie. „Nimeni nu are intenţia, şi în nici un caz nu vrem să tăiem ceva, sau să scădem ceva cuiva”, a afirmat Radu Surugiu.

Deputatul PNL de Suceava a afirmat că pe 16 noiembrie 2014 românii au de ales între promisiunile din trecut ale lui Victor Ponta, potrivit cărora teoretic românilor „li se va da ceva după 1 ianuarie”, şi într-o ţară condusă de Klaus Iohannis, care a demonstrat că poate să conducă un oraş european şi care este „un om care a demonstrat că singurul aliat pe care şi-l ia de partea sa este cetăţeanul”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PNL Radu Surugiu consideră că zilele acestea se reface „celebrul patrulater roşu” din anii '90.
 Vizualizări articol: 1514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Deputatul PNL Radu Surugiu consideră că zilele acestea se reface „celebrul patrulater roşu” din anii '901.051

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei