Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 nov 2014 - Anul XIX, nr. 259 (5768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Bine că Sânmărtean nu-i Mutu!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De vreo câteva zile, e mare tulburare la Steaua, prin ziare și pe la televiziuni. Motivul? Faptul că Sânmărtean, atunci când a fost înlocuit în timpul partidei cu Dinamo, a trecut pe lângă antrenorul Gîlcă fără să-l bage în seamă. Ce să spun, mare nenorocire! S-au găsit, ca mai mereu în asemenea situații, j'de esteticieni ai sportului care au băgat-o p-aia cu ”nu-i frumos”! Exact ca maimuțele de la televiziunile de știri (alea la care se va duce Ponta să-și facă promo, că la televiziunea publică, națională, TVR adică, face gâlci – o fi pluralul de la Gîlcă!?) care, când apare încătușat violatorul babei de 93 de ani  întreabă ca să se facă auzite de șefii din studio: ”E frumos ce-ai făcut!?” Și confirmă: ”Îți pare rău?”. Ca să continui eu ce au început ăia, băgătorii în seamă, în cazul Sânmărtean, l-aș întreba la rândul meu dacă îi pare rău de ce a făcut. Mai ales că-i recidivist, adică a mai trecut și altă dată pe lângă Gîlcă precum Intercity-ul prin halta Gherăieștii Noi. La o analiză simplă, rezultă că numitul Sânmărtean, la cei 34 de ani ai lui, este înnebunit după fotbal. După spectacolul pe care el însuși îl realizează meci de meci. În beneficiul nostru, al celor sătui de muncitori ai gazonului precum Bănel, Codrea ori, asta-i treaba, Gîlcă. Amintiți-vă, vă rog, că la fel a făcut și Mutu, pe când era doar o speranță la Argeș, iar antrenor nu vreo gîlcă, ci însuși Dobrin, ba chiar și mai și: a refuzat să iasă de pe teren! Avea, cred, vreo 18 ani și era înnebunit să joace. Între timp a ajuns la vreo 36, dar de vreo 10-12 se pare că s-a lăsat! Nu-i extraordinar că un fotbalist de 34 vrea să joace toate cele 90 de minute ale fiecărui meci? Tot așa cum Leo Messi nu stătea nici de-al naibii pe bancă, nici măcar atunci când Barcelona juca în Cupă cu vreo panaramă de Liga a 5-a. Înjurăm fotbaliștii care vor să joace fotbal? Ceva nu-i în regulă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bine că Sânmărtean nu-i Mutu!.
 Vizualizări articol: 938 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Bine că Sânmărtean nu-i Mutu!5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei