Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 nov 2014 - Anul XIX, nr. 259 (5768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Depozit de țigări de contrabandă descoperit la Brodina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 20 de mii de pachete de ţigări de contrabandă şi un autoturism folosit în activităţile ilegale de la graniţă au fost descoperite de poliţiştii de frontieră în gospodăria unui cetăţean din comuna Brodina. Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch Seriţan, în baza datelor deţinute de către lucrătorii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Brodina, informaţii conform cărora la un imobil de pe raza localităţii Ehreste, comuna Brodina, se află un autoturism de teren încărcat cu baxuri cu ţigări de contrabandă, marţi dimineaţă poliţiştii de frontieră s-au deplasat la locaţia respectivă, unde se afla proprietarul gospodăriei, Ioan Marocico, în vârstă de 67 de ani.

Bărbatul a confirmat faptul că în garajul din curtea imobilului său se află mai multe colete cu ţigări, precum şi o maşină marca Mitsubishi Pajero, înmatriculată în Marea Britanie în care se află tot ţigări. Marocico a mai declarat că ţigările şi maşina au ajuns în garajul său la rugămintea unor tineri, de a-i lăsa să le depoziteze acolo, contra unei sume de bani pe care urma să o primească ulterior.

Totodată, proprietarul a predat poliţiştilor de frontieră de bună voie baxurile cu ţigări din garaj, precum şi autoturismul de teren încărcat cu aceeaşi marfă. În urma inventarierii ţigărilor din maşină, cât şi a celor din colete au fost înregistrate 20.600 pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană. Comisarul-şef Poroch Seriţan a arătat că bătrânul este cercetat sub acuzaţia de complicitate la contrabandă în formă agravantă, ţigările, în valoare de peste 206.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul de teren, evaluat la circa 3.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul SPF Brodina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Depozit de țigări de contrabandă descoperit la Brodina.
 Vizualizări articol: 3717 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Depozit de țigări de contrabandă descoperit la Brodina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei