Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 nov 2014 - Anul XIX, nr. 259 (5768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acuze

Ioan Balan: ”Victor Ponta e disperat și dispus să facă orice troc politic”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Candidatul alianței socialiste PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, e disperat și dispus să facă orice troc politic”. Declarația aparține președintelui Organizației Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, și vine după ce adversarii politici ai candidatului Alianței Creștin Liberale, Klaus Iohannis, au încheiat înțelegeri cu foști candidați care au ieșit după primul tur în vederea susținerii lui Victor Ponta la scrutinul din 16 noiembrie, printre aceștia aflându-se Călin Popescu Tăriceanu, Corneliu Vadim Tudor și Teodor Meleșcanu. Balan a arătat că potrivit calculelor, după primul tur de scrutin, celor din ”alianța socialistă nu le dă de-un președinte” și de aici disperarea maximă a lui Victor Ponta, care încearcă să facă înțelegeri cu oricine pentru un vot și să promită orice. Mai mult, a spus Balan, ”stânga socialistă” este dispusă să tranzacționeze orice funcție în stat, inclusiv pe cea de premier. ”Vedeți cu câtă nonşalanţă le spune Victor Ponta oamenilor la televizor că persoana preferată pentru fotoliul de prim-ministru al alianței socialiste poate fi domnul Tăriceanu, ca să ia voturi de la liberali. În acelaşi timp spune că poate fi şi cumătrul său de la SRI, domnul Maior, doar, Doamne-ferește, nu o să se pună rău cu serviciile.  Poate fi, de ce nu, şi Corneliu Vadim Tudor şi cred că i-a şi pregătit funcţia de consilier prezidențial pentru minorități, că doar unde se potrivește mai bine domnul Vadim?  Îl vedem și pe celebrul deja candidat domn Meleşcanu care a reușit perfomanţa să obțină doar jumătate din voturile celor care au semnat pentru susținere, adică undeva la 100.000, ştiut fiind faptul că pentru a candida ai nevoie de 200.000 de semnături. Și domnia sa susține alianța socialistă. Or asta ce arată de fapt? Golăneala şi cloaca în care se complac cei din alianța socialistă. Ei cred că voturile obţinute şi încrederea obținută printr-un vot al cetăţenilor se poate tranzacţiona în interes strict personal pentru o funcție oferită cu multă nonşalanţă”, a spus liderul democrat-liberal.

 

Iohannis vrea parteneriat cu fiecare român în parte

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a spus Balan, nu este dispus să facă nici un troc politic, ci va miza pe un parteneriat cu fiecare cetățean în parte. ”Candidatul ACL, care nu este dispus să facă nici un troc politic şi, atenție, troc politic cu lideri politici care nu doresc altceva în schimbul voturilor pe care le propun ei să le tranzacţioneze decât beneficii pentru ei înşişi. Klaus Iohannis nu va face nici un troc politic, nu face nici un fel de înțelegere pe voturile românilor. Klaus Iohannis vrea să aibă un parteneriat cu fiecare român în parte, cu fiecare sucevean în parte. Cei care îşi propun să-l voteze au fost convinşi că este candidatul cu cele mai mari şanse la aceste alegeri şi este omul care-i poate reprezenta cel mai bine atât în România, cât și în lume. Eu cred că vor fi mai mulți decât cei pe care aparent cred că-i poate minți Victor Ponta. Eu cred că prin faptul că nu este dispus la trocuri care s-au făcut timp de 25 de ani în România, Klaus Iohannis ne arată că este un alt fel de președinte, un preşedinte pe care ni-l dorim cu toții. Îi îndemn pe români ca pe 16 noiembrie, atunci când de ei depinde viitorul lor și al copiilor lor, să voteze Klaus Iohannis. Klaus Ionannis pentru România lucrului bine făcut”, a mai spus Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: ”Victor Ponta e disperat și dispus să facă orice troc politic”.
 Vizualizări articol: 1699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ioan Balan: ”Victor Ponta e disperat și dispus să facă orice troc politic”5.052

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei