Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 nov 2014 - Anul XIX, nr. 259 (5768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Perspectivă

Balan susține că promisiunile electorale ale lui Ponta se vor regăsi în majorări de taxe și impozite în 2015

Promisiunile electorale ale candidatului ”alianței socialiste” PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, privind creșteri salariale de la 1 ianuarie 2015, sunt ”o mare gogoașă” și nu au susținere bugetară, a declarat vicepreședintele regional al PDL, deputatul Ioan Balan. ”Victor Ponta profită din plin de faptul că este astăzi în fruntea guvernului şi împarte 100 de lei aici, 100 de lei acolo, profitând de faptul că bugetul este la dispoziția sa şi că nimeni nu-l întreabă dacă are susținere în buget. Când ministrul de Finanțe este întrebat dacă există susţinere financiară pentru promisiunile lui Victor Ponta, răspunde cu nonşalanţă că nu ştie. Când întrebarea persistă spune că nu ştie pentru că nu există nici o schiţă de buget. Totul este o mare gogoașă”, a spus Balan. Liderul democrat-liberal crede că dacă totuși promisiunile de creșteri salariale vor fi puse în practică, atunci este de așteptat ca anul viitor să se recurgă la creșterea unor taxe și impozite existente sau la introducerea altor taxe și impozite noi.

”Comisia Europeană transmite că dacă aceste promisiuni ar fi puse în practică, asta ar însemna pentru bugetul din 2015 măriri de taxe şi impozite şi eventual introducerea de taxe şi impozite noi, pentru că de unde atâția bani. Cetăţenii trebuie să înțeleagă următorul lucru. E un principiu extrem de simplu: dacă primarul Ion Lungu mărește prețul gigacaloriei şi le spune oamenilor că vor plăti la fel, iar diferența o plăteşte din taxe şi impozite, adică din banii tuturor, exact la fel, pe același principiu, premierul Victor Ponta le spune românilor că le dă mai mult și dacă-l întrebi de unde va spune că din taxe şi impozite. Taxele şi impozitele le plătesc tot românii, tot sucevenii. Asta trebuie să înțeleagă sucevenii. Nimic nu vine de sus, totul vine de la cetăţeni”, a spus Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan susține că promisiunile electorale ale lui Ponta se vor regăsi în majorări de taxe și impozite în 2015.
 Vizualizări articol: 1331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Balan susține că promisiunile electorale ale lui Ponta se vor regăsi în majorări de taxe și impozite în 20152.353

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei