NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
 
joi, 10 nov 2011 - Anul XVI, nr. 266 (4864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9767 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5898 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recunoaştere

Stan: „Am făcut un mic abuz pentru a stopa abuzurile puterii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Ioan Stan a fost în cursul zilei de ieri subiectul unui scandal naţional, după ce un cotidian central a publicat imagini foto şi video în care se putea vedea cum acesta a votat în Camera Deputaţilor cu mai multe cartele. Totul s-a întâmplat marţi, la votul final din Camera Deputaţilor, cotidianul „Gândul” menţionând că Ioan Stan ar fi votat atât pentru el, cât şi pentru alţi doi colegi. „Gândul” remarcă faptul că deputatul sucevean a votat folosind şi cartelele unor colegi, în condiţiile în care este preşedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor şi corupţiei din Camera Deputaţilor.

Contactat în cursul zilei de ieri, Ioan Stan a explicat pentru „Monitorul de Suceava” versiunea sa a celor întâmplate marţi în Camera Deputaţilor, recunoscând că a votat pentru un coleg din PSD care era ieşit într-o scurtă pauză.

Stan a explicat că toată povestea a început când un deputat din PD-L a ieşit la tribuna Camerei Deputaţilor pentru a reclama faptul că nu este respectată ordinea de zi a şedinţei, deputaţii având alte documente decât cele pe care le avea preşedintele acestei Camere a Parlamentului. Deputatul PSD de Suceava a mai spus că în acel moment s-a cerut o pauză, astfel încât mai mulţi colegi din Camera Deputaţilor au ieşit pentru puţin timp din sala de şedinţe. „Cu toate acestea, în foarte scurt timp a început votul, primul proiect fiind cel prin care se îngheţau salariile şi pensiile în anul 2012”, a declarat Ioan Stan. El a recunoscut că a votat şi pentru un coleg ieşit în pază, precizând că a făcut acest lucru pentru a stopa „abuzurile puterii”.

Ioan Stan a precizat că „Recunosc că am făcut un mic abuz, dar am făcut acest lucru încercând să stopez abuzurile puterii. Cetăţenii din colegiul meu mă întreabă ce facem noi pentru a-i opri pe actualii guvernanţi. Şi din acest motiv s-a întâmplat acest lucru”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stan: „Am făcut un mic abuz pentru a stopa abuzurile puterii”.
 Vizualizări articol: 626 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stan: „Am făcut un mic abuz pentru a stopa abuzurile puterii”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hotul striga "hotii" trimis de
(10 nov 2011, 11:22:57
Am ajuns sa spunem adevarul.adevarul ca toti cei ce ne reprezinta si mare parte din populatia tarii fura si sunt necinstiti legal,rusine!!!!
1.1  RE: Hotul striga "hotii" trimis de
(10 nov 2011, 12:20:45
Domnul STAN recunoste ca a furat la vot .....foarte bine..... acuma sa vedem cand o sa recunoasca si celelalte furtisaguri pe care le-a facut cu amicii lui...... stim noi carewinking
2.   REMEMBER trimis de
(10 nov 2011, 13:36:48
O ALTA GRESEALA COLOSALA ESTE DECLARATIA DIN 2006,CAND SPUNEA CA,LEGEA LUSTRATIEI ESTE ,,O MARE TAMPENIE,TARZIE SI NEDREAPTA"!
O FI AVUT ATUNCI,PROBABIL O DEPRESIE,PTR CA ERAU PROBLEME MARI CU DISPARITIA,ACETOCIANHIDRINEI[C SUTE DE TONE] DE LA METADET FALTICENI.
SAU GRIJI MARI CU IMPARTIREA CELOR PESTE 5 MLD.LEI,ALOCATE ,,DISPARITIEI" ACELOR OTRAVURI? DUMNEZEU VA FACE TOTUSI DREPTATE,DACA NU CUMVA A SI INCEPUT,LOVIND IN CARIERE.VOM VEDEA,IN FINAL.
3.   Un cult cu "in" trimis de
(10 nov 2011, 22:54:31
Toti baietii isteti ajung asa...
4.   Pt doamna de ipotesti trimis de
(11 nov 2011, 13:23:15
ai mai bine grija de istetul tau sa nu-i inghete lacurile peste care directoreste si sa nu intre in atenti DNA ca directorul de la Cluj !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei