Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 mai 2008 - Anul XIII, nr. 102 (3783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

PNG şi-a început campania din faţa Mănăstirii Sf. Ioan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PNG Suceava a dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale din acest an din faţa mănăstirii Sf. Ioan din Suceava. După participarea la slujba religioasă, liderul PNG Suceava, Ghiţă Ignătescu, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, alături de candidatul pentru Primăria municipiului reşedinţă de judeţ, Mihaela Moroşanu, au discutat, în parcul din apropierea mănăstirii, cu sucevenii aflaţi în zona respectivă.

„Astăzi (n.r. ieri) a fost Izvorul Tămăduirii, şi am ţinut să ne rugăm la biserică, şi apoi să începem campania electorală. Nu va fi o campanie uşoară, însă ne dorim, şi cerem acest lucru şi celorlalţi candidaţi, să fie o campanie decentă, fără atacuri la persoană”, a declarat Ghiţă Ignătescu.

Acesta, alături de Mihaela Moroşanu, dar şi de candidaţi pentru Consiliul Local Suceava şi Consiliul Judeţean, au împărţit sucevenilor care ieşeau de la slujbă pliante şi materiale informative cu programele şi proiectele pregătite pentru municipiul şi judeţul Suceava.

Ghiţă Ignătescu a anunţat că, în situaţia în care va fi ales în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, va avea ca priorităţi reabilitarea infrastructurii rutiere a judeţului, în special din zonele turistice, precum şi modernizarea localităţilor rurale. Preşedinte al PNG Suceava, Ghiţă Ignătescu a declarat că judeţul Suceava se confruntă şi în prezent cu problemele în ceea ce priveşte infrastructura rutieră, situaţie care afectează turismul. El a mai spus că îşi doreşte să promoveze şi o serie de proiecte în vederea dezvoltării producţiei de energie ecologică, eoliană sau solară.

Ghiţă Ignătescu a mai adăugat că pe lângă funcţia de preşedinte al CJ Suceava, PNG vizează şi obţinerea a minim patru posturi de consilieri judeţeni. Lista PNG pentru Consiliul Judeţean Suceava este deschisă tot de către Ghiţă Ignătescu, acesta fiind urmat de către Petrică Negrea – administrator firmă, Marcel Bulină – inginer şi Eliza Panţîru – om de afaceri.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNG şi-a început campania din faţa Mănăstirii Sf. Ioan.
 Vizualizări articol: 616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
PNG şi-a început campania din faţa Mănăstirii Sf. Ioan5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aaa trimis de
( 3 mai 2008, 11:22:40
Fariseu imputit, la fel ca rahatul de becali. Bine ca nu te-ai rugat pana acum, de odata te-ai trezit mare credincios. Niste tarani domnule!
1.1  RE: Aaa trimis de
( 3 mai 2008, 11:44:18
Mai boule, de unde stii tu ca nu s-a rugat pana acum , poate nu l-ai vazut in biserica ca tu nu mergi cretinule.
2.   Dumnezeu a umplut lumea cu ce a putut... trimis de
( 3 mai 2008, 11:47:59
Apoi voi nu sunteti zdraveni la minte!!!! Nu va vine Becali in campanie??? Ca atata ne mai lipseste... ouale se numara astazi, maine se pupa vitelul, urmeaza sa ridice careva o biserica pana la 1 Iunie, s.a.m.d... sunteti niste inculti toti, de la mic la mare... cum v-au venit asa niste idei sa candidati??? Ori v-au venit $$$ in buzunar??? Apoi daca nici pana la varsta asta nu ati invatat ca $$$ nu aduc fericirea...you should really do yourselves some tremenduous brain controls!!!!
2.1  RE: Dumnezeu a umplut lumea cu ce a putut... trimis de
( 3 mai 2008, 14:04:11
ba, hahalero, dar tu esti zdravan ( nu pot sa spun la minte ca nu ai) ti-e ciuda ca n-ai primit si tu ca ceilalti juma de milion de euroi ?

Daca esti prost du-te si te uita la desene , lasa politica pentru altii.
2.2  RE: Dumnezeu a umplut lumea cu ce a putut... trimis de
( 3 mai 2008, 22:14:40
nu imi trebuie banii lui becalii.... imi am pe ai ei si imi este destul! so... fuck off!!!! cu incultura am o problema...
2.3  RE: Dumnezeu a umplut lumea cu ce a putut... trimis de
( 4 mai 2008, 17:23:57
pt " someone"

Vad ca ai probleme cu incultura "imi am pe ai ei ", esti tare frate, macar becali incearca sa mai invete dar tu cred ca tot prost mori
3.   Daca va stiti fara greseala aruncati primi cu piat trimis de
( 3 mai 2008, 13:00:57
Domnule ignatescu nu te lasa intimidat de acesti ...... ai sanse la fel ca si ceilanti
4.   La lupta leii mei! trimis de
( 3 mai 2008, 14:04:50
Succes Ignatescu!! Esti cel mai bun!! Se vede pe fata ta ca esti intelectual!!! La lupta leii mei razboinici!!! AU AU AU!!! SPARTANII MEI PNG-ISTI IN NUMAR DE 300 IN TOT JUDETUL, ARUNCATI-VA PE EI CA NISTE LEI FLAMANZI!!!
5.   Intelectualitescu trimis de
( 3 mai 2008, 15:33:11
faine esti injectat la privire ai drobetat ceva ?/
6.   ........ trimis de
( 3 mai 2008, 21:52:46
este cineva de la png care ne.ar putea spune un numar ,aproximativ...evident,de membrii png in judetul suceava?
7.   De ce nu din fata altarului? trimis de
( 4 mai 2008, 11:02:58
Stimati candidati la titlul de politician, dragi necunoscuti, nu va mai dati in spectacol, poate aveti copii, nepoti, parinti, nu-i faceti sa ajunga si ei, de rasul lumii! Lasati circul, daca aveti ceva de spus, spuneti clar si raspicat si daca lumea va va crede, o sa va voteze, daca nu, nu! Cu exagerarile astea nu-i de mirare sa va vedem rostind di-scursuri electorale din fata altarului sau de pe turla bisericii!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei