Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 mai 2008 - Anul XIII, nr. 102 (3783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lansare

Candidaţii PRM şi-au prezentat proiectele pentru municipiul şi judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidaţii PRM pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi Primăria Suceava, Stela Acatrinei, respectiv Ilie Niţă, şi-au prezentat principalele proiecte cu care se vor prezenta în faţa electoratului.

Ilie Niţă a declarat că personal va promova o campanie electorală decentă, fără atacuri la adresa celorlalţi candidaţi. „Vom demonstra că noi suntem cei care putem să schimbăm Suceava. Nu îi vom ataca pe ceilalţi candidaţi, ci doar ne vom prezenta proiectele noastre”, a spus Niţă.

El a precizat că, în situaţia în care va fi ales primar, îşi propune să reasfalteze străzile conform standardelor europe, construirea de parcări subterane şi supraternane, modernizarea parcurilor şi extinderea spaţiilor verzi, amenajarea unor locuri de joacă, sprijinirea sportului, modernizarea pieţelor şi a bazarului, crearea unui mediu atractiv pentru investitorii români şi străini, construirea de case pentru tineri, a unei Case a Căsătoriilor şi a unui spaţiu special pentru pensionari.

Ilie Niţă a arătat că va susţine reducerea taxelor şi impozitelor locale pentru sucevenii care locuiesc în zone în care nu există utilităţi, şi asigurarea unei salubrizări corespunzătoare a Sucevei.

„Aceste proiecte pot fi puse în practică atât cu fonduri locale, cât şi cu fonduri guvernamentale şi europene”, a mai spus candidatul PRM pentru funcţia de primar al Sucevei.

 

Acatrinei: „Eu nu promit. Eu sigur voi face”

Candidatul PRM pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Stela Acatrinei, a precizat că dacă va fi aleasă în această funcţie îşi propune ca programul de dezvoltare a judeţului să fie realizat în funcţie de necesităţile reale ale populaţiei. „Voi asigura atragerea, colectarea şi utilizarea eficientă a resurselor proprii ale CJ Suceava, utilizarea cu prioritate a fondurilor guvernamentale pentru refacerea infrastructurii rutiere, educaţionale, culturale, sociale, dar şi pentru realizarea unor probleme punctuale, cum este şi modernizarea aeroportului din Salcea”, a spus Acatrinei, care în prezent ocupă funcţia de vicepreşedinte a CJ Suceava.

Stela Acatrinei a spus că personal va susţine reabilitarea reţelei de drumuri judeţene, construcţia şi modernizarea clădirilor cu destinaţie socială şi dotarea acestora cu echipamentele necesare pentru beneficiarii acestor servicii, şi reabilitarea infrastructurii şcolare din învăţământul preuniversitar.

Nu în ultimul rând, ea a precizat că va susţine orice tip de asociere în vederea accesării proiectelor de dezvoltare locală şi extinderea reţelelor de utilităţi din judeţ.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidaţii PRM şi-au prezentat proiectele pentru municipiul şi judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 959 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Candidaţii PRM şi-au prezentat proiectele pentru municipiul şi judeţul Suceava2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Saracii... trimis de
( 3 mai 2008, 14:33:19
...ANALFABETI....
2.   ... trimis de
( 3 mai 2008, 15:13:09
Astia cine mai sunt?
3.   Acatrinei trimis de
( 3 mai 2008, 22:12:23
COMUNISTUL TE-A �NVATAT DESTUL DE BINE...CIT MAI SUGI..LA TITA CELOR PE CARE II MINTI??
4.   Sunt convins! trimis de
( 4 mai 2008, 11:26:11
Sunt convins ca veti face, nu veti promite, chiar ma gandeam cine va salva Suceava asta odata, ca de la Stefan cel Mare, doar Emil Bobu sa mai fi facut ceva ceva si, era sa uit, sotul Dumneavoastra! Suntem mandri si fericiti ca veti conduce judetul nostru spre noi culmi de progres si civilizatie! Nu e necesar sa ma mai convingeti, v-am auzit cuvantul la serbarile de la Lucina, de anul trecut; am fost coplesit de invataturile pretioase ce ni le-ati tansmis!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei