Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 mai 2008 - Anul XIII, nr. 102 (3783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Constatare

Gavril Mîrza constată că Flutur est mai lăudat decât Ceauşescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Gavril Mîrza, constată că omologul său de la PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, este mult mai lăudat decât fostul dictator comunist, Nicolae Ceauşescu.

Mîrza atrage atenţia asupra pericolului creării unui nou „erou” şi consideră că cei care-i aduc elogii nemeritate lui Flutur sunt „figuri jalnice şi aproape sinistre”.

„Spunea cineva că nici pe vremea lui Ceauşescu nu se întâmpla aşa ceva. Atunci cel mare lingău era Emil Bobu, dar nici acesta nu a ajuns într-o stare aşa de jalnică şi josnică să-l laude fără merite pe Ceauşescu, cum o fac aceşti oameni cu Gheorghe Flutur. Este o postură foarte periculoasă de a crea un „erou” şi a da spectacole ieftine, gratuite în faţa alegătorilor”, a spus Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gavril Mîrza constată că Flutur est mai lăudat decât Ceauşescu.
 Vizualizări articol: 724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Gavril Mîrza constată că Flutur est mai lăudat decât Ceauşescu5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Flutur o sa isi ia tzeapa! trimis de
( 3 mai 2008, 11:27:57
ADEVARAT!!! De atata lauda s-a ingrasat flutur. Are o gramada de pupatori in kr, ca andreica, pardau, vatavu, mai nou si lungu si fratisu geaman....lasa fluturas ca indata o sa iti iei un KO dureros!!!

Si acum, ultimul slogan in materie de politica: Ascundeti gainile, taieti ce a mai ramas din paduri repede, parjoliti holdele de grau, otraviti fantanile ca vin gloatele pedeleilor SA NE SALVEZE DE TOT!!! FLUTURE MUMA-N KR!!!!!
2.   Se vede dsi[erarea din ochii lor trimis de
( 3 mai 2008, 18:52:09
Daca ajung astia de la PD-L, la CJ , Suceava va ajunge mai rau ca Vasluiul.Acesti oameni, stiu numai sa acuze si sa se uite in curtea vecinului.Vede-ti ca aveti si voi infractorii vostri si hotii vostri, in frunte cu Flutur, iar al doilea ar fi Lungu impreuna cu fratesu.SUNTE-TI NISTE DISPERATI, CARE NU STIU DECAT SA CRITICE SI SA MINTA< NUMAI SA AJUNGA SUS. R U S I N E!!!!!!!!
2.1  RE: Se vede dsi[erarea din ochii lor trimis de
( 3 mai 2008, 20:42:21
Analfabetule,la Vaslui se scrie: vedeti ,sunteti ,frate-su...Ai cam baut cerneala in clasele I-IV !
3.   MIRZAC COMUNISTU trimis de
( 3 mai 2008, 22:32:35
MAI COMUNISTULE DE MIRZAC TU VB DE BOBU CARE ERAI BOT IN BOT CU EL INAINTE DE 1989 DUTE DRACU LA CAJVANA COMUNIST NESIMTIT CEAI VINDUT TOT JUD.SUCEAVA CU PSD TAU SI CU GINGOLIA ,MOROSANETC
4.   MIRZA trimis de
( 3 mai 2008, 22:38:03
CHIAR IMI PARE RAU DE MIRZA CEL COMUNIST CARE A CONDUS CJ DE 18 ANI SI NU A FACUT NIMIC DECIT HOTII,GATA ITI AJUNGE MOSULE LASA SI PE ALTI CA TU AI DISTRUS JUD,AI FURAT ,AI VINDUT,AI FACUT AFACERI SI MAI MULTE,ACUM TIA SOSIT CEASUL GATA VEI PLECA TE PUP MIRZA SI ITI UREZ PE VIITOR SANATATE FARA HOTII.
5.   Suna bine, dar... trimis de
( 4 mai 2008, 10:50:45
Sustin intrutotul ideea ca este gretoasa si periculoasa lingusirea personajelor politice si cultul personalitatii, aviz in mod deosebit tineretului care nu stie[sau a uitat deja] prin ce-a trecut poporul roman, dar cum stam cu acordarea titlurilor de cetatean de onoare al diferitelor localitati pentru fapte ce tin exclusiv de prestarea unei munci intr-o functie platita din bani publici?
6.   Porcul Mirza trimis de
( 5 mai 2008, 05:43:16
Mirza, cel mai mare infractor comunist din Suceava se da ranit de comunisti! Aduceti o lopata de khakha proaspat sa-i bagam in bot.
7.   Din rahat bici! trimis de
( 5 mai 2008, 10:22:08
Asta fac PD-Laturile astea dintr-un mediocru ingineras ce se viseaza cind prim ministru,cind mare lider de partid,cind presedinte de CJ pentru ca niste iresponsabili ,in frunte cu spalatorul conturilor lui ceausescu ,moartea din Carpati(Stolojan nu Morosan)l-au cocotat (fara nici un merit)in functia de ministru folosindu-se fara scrup.ule,de el si de banii negri facuti din distrugerea padurilor Bucovinei si santajindu-l cu dosarele penale pe care le are,l-au pus la furat mai departe(vezi aviara,fondurile europene etc.),sarmanul Zarone intrind tot mai mult in penalitatile de care nu mai poate scapa.Ceea ce face acum pentru a ajunge la CJ SV,de unde spera sa mai poata prelungi agonia,tine de domeniul patologicului,aruncind cu disperare banii pe care-i mai are pentru cumparare de primari si consilieri de la alte partide si pentru o campanie publicitara dementa, impinzind tot judetul cu mutra-i de responsabil de bodega sateasca si dind de baut si de mincat la toti cei ce-i promit votul
8.   Nici mirza nu-i mai brez trimis de
( 5 mai 2008, 10:37:42
Sa nu se inteleaga din postarea de mai sus ca l-as sprijini in vre-un fel pe Mirza care este la fel de minjit si grobian,iar daca ar fi avut mai multi bani ne-ar fi fericit si el cu talentele-i de sforar politic,imbatrinit in rele,umflat ca o capusa de traiul mult prea bun si fara sfirsit ce-l duce de-o viata de adolescent(18 ani),in fruntea judetului,cu o multime de afaceri la limita legii sau chiar penale( "Suceava -utilitati si mediu"va spune ceva?).Asa ca fiecare pasare(godac sau coleoptera )pre limba ei piere.S-auzim si de altii....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei