Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 mai 2008 - Anul XIII, nr. 102 (3783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Pe data de 2 mai 2008 PDL a organizat un amplu marş pe străzile municipiului Suceava, dînd astfel public startul campaniei electorale.

La mitingul care a avut loc în faţa Consiliului Judeţean, domnul Gheorghe Flutur,candidatul nostru pentru funcţia de preşedinte al  acestei instituţii, a prezentat populaţiei mesajul nostru electoral şi strategia în 5 paşi pentru dezvoltarea judeţului.

Această manifestare nu şi-a propus a fi un „prohod” pentru actuala conducere a Consiliului Judeţean, adevăratul prohod urmînd a fi organizat de cei ce vor mai ramîne în Consiliul Judeţean şi rudele acestora, dupa 1 iunie 2008.

Cohortele de „Stani si Brani”, care la conferinţele de presă ale PSD-ului blamează acţiunile oficiale si legale ale PDL-ului, vor trebui să plăteasca public deconturile celor 18 ani în care au transformat judeţul Suceava într-un judeţ izolat de civilizaţia europeană, fără industrie, părăsit de tinerii care şi-au pierdut speranţa perspectivei unui trai decent.

Adevăraţii autori morali ai dezastrului social şi economic ce macină judeţul nostru sunt actualii conducători ai PSD-ului local, conducători lipsiţi de viziune, curaj si sprijin politic la nivel naţional.Aceştia ,mandat după mandat, pentru a se menţine în functţii, au acceptat cu servilism ca judeţul Suceava să fie reprezentat la nivel parlamentar de oameni străini acestor locuri, pe care nu i-a interesat soarta noastră.

Care a fost strategia pentru turism a Consiliului Judeţean în ultimii 18 ani, instituţie cocoşată de incompetenţa şi slugărnicia celor ce-l conduc? Una singură: transformarea judeţului într+un judeţ de protocol şi loc de petrecere a concediilor pentru şefii de partid din Bucureşti.

PSD ul a construit o adevărată „piramidă a ruşinii”, mediatizată naţional, în derularea proiectelor finanţate prin programul SAPARD, transformând aceste proiecte în surse de bunăstare a unor clanuri de familie în care soţul , cu funcţie de răspundere în Consiliul Judeţean , aproba proiectul soţiei, iar copiii încasau finanţarea.Cu toate acestea, continuă fără ruşine să l acuze pe domnul Gheorghe Flutur de eşecurile implementării acestor proiecte, ca şi cum vinovat nu ar fi cel ce fură, ci cel care l prinde.

Bomboana pe coliva PSD ului, servită în preajma debutului campaniei electorale a fost lansarea unui candidat clonat din Poieni Solca, pe care l chema tot Gheorghe Flutur, de care acum se dezic total, ca şi cum domnii Muşină, Galeş, Bucşă şi Ţăranu, care au  „moşit” clona nu ar fi lideri PSD din zonă.

In final, clanul de colonei de securitate pensionaţi şi reciclaţi în consilieri din jurul lui Gavril Mîrza, iau în derîdere opţiunea domnului Petru Luhan, un tînăr creştin ortodox de 31 de ani , cu multiple studii în străinătate, de a se alătura domnului Gheorghe Flutur în echipa de conducere a Consiliului Judeţean.

Biroul de presă PDL Suceava
Deputat Romică Andreica

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă.
 Vizualizări articol: 1152 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Comunicat de presă3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Xxx trimis de
( 3 mai 2008, 11:23:56
Mai asteapta tu putin sclavule de andreica, ca nici dracu nu te mai scoate din gherele lui marza dupa alegeri!!!
2.   NESIMTITILOR trimis de
( 3 mai 2008, 14:17:14
Comunittilor, iesiti precum naparcile, slugoilor , de alde ANDREICA, TOFAN, cu tot neamul de FLUTURI.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei