Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 mai 2008 - Anul XIII, nr. 102 (3783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aprecieri

Stolojan a lăudat priceperea lui Flutur

Duminică, 4 Mai 2008 (20:04:48)
Prim-vicepreşedintele PD-L Theodor Stolojan a apreciat, duminică, la Bucşoaia, calităţile de om politic şi de organizator ale senatorului PD-L de Suceava, Gheorghe Flutur. Stolojan a declarat, într-o conferinţă de presă, că în perioada în care Flutur a fost ministru al Agriculturii, „datorită lui, a iniţiativei lui şi a priceperii de a pune cap la cap toate instituţiile statului şi sistemul bancar în România s-au făcut câţiva paşi concreţi pentru redresarea agriculturii” amintind de programul Fermierul şi de implementarea proiectelor SAPARD. Stolojan a menţionat înfiinţarea a 5 abatoare, a peste 15 unităţi de procesare a laptelui şi pensiuni turistice. Totodată, Stolojan a spus că decizia ca Flutur să candideze la preşedinţia CJ Suceava nu i-a căzut deloc bine.„Hotârârea domnului Gheorghe Flutur de a candida la preşedinţia CJ mie mi-a căzut destul de greu pentru că ştiu ce a făcut ca ministru al Agriculturii. Ştiu ce nevoie este de oameni ca Gheorghe Flutur pentru a conduce un minister cum este Agricultura, dar în acelaşi timp am înţeles această decizie, importanţa ei. Gheorghe Flutur va fi preşedintele CJ care va pune în mişcare acest judeţ. Nu mai putem menţine în funcţii publice atât de importante oameni pe care îi interesează interesele lor în primul rând şi nu interesele oamenilor.Aici aveţi un domn care este preşedinte al CJ de 3 mandate, înainte a fost şi vicepreşedinte. El trebuie să înţeleagă că funcţiile acestea nu sunt pe veşnicie şi să plece atunci când nu sunt în stare să facă prea multe lucruri pentru un judeţ cum este Suceava”, a mai spus Stolojan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stolojan a lăudat priceperea lui Flutur.
 Vizualizări articol: 968 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Stolojan a lăudat priceperea lui Flutur3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cel mai mare mincinos trimis de
( 4 mai 2008, 20:24:54
A laudat priceperea lui flutur de a taia padurile,de a omori gainile si de a pacali oamenii cu promisiuni desarte ! si a inviat mumia ! sa ne spuna ce a facut la Bruxelles,a turnat cumva filmul MUMIA 3 ? ca altceva ,nimic .........
1.1  RE: Cel mai mare mincinos trimis de
( 4 mai 2008, 22:07:25
moare PSD=ul de invidie ....hotii de PSD isti latra mult inainte de culcare ....sa ii ia dracu de comunisti psdisti!!
2.   Super trimis de
( 4 mai 2008, 22:17:28
Am fost astazi la Hora Bucovinei.Felicitari domnule Flutur!!!Tineti-o tot asa,sa moara de invidie si de rautate imputitii de PSDisti.
2.1  RE: Super trimis de
( 5 mai 2008, 07:39:24
Draga lidiuta, daca tu crezi ca politica se face scotand oameni de minte cum face MINCIUNOSU DE FLUTUR inseamna ca esti de aceiasi valoare cu TRADATORI care au radacini sanatoase din psd.
3.   Oare? trimis de
( 4 mai 2008, 22:53:31
Stimati, PDL-isti! Oare de ce sunteti asa de vehementi si plini de ura? Chiar aveti toti probleme cu nervii? Scuze, dar asa va manifestati. Parca va e frica, ciuda... ce v-a apucat? Voi nu stiti ce-i aia civilizatie si bun simt? Eu cred ca toti vrem ce-i mai bun pentru orasul nostru. La ce ne ajuta sa ne spurcam unii pe altii? Oricum suntem simpli cetateni si vrem doar sa traim intr-un oras curat, modern si civilizat. Hai sa vedem cine va fi mai bun! Dar sa nu ne inveninam cu atata rautate, sa incercam sa ne informam, sa urmarim la TV toate confruntarile candidatilor la primarie, sa citim presa, sa gandim si apoi sa votam dupa cum ne dicteaza sufletul. Personal cred ca Dontu e mai bun. Are mai multa scoala ca Lungu, e mai umblat prin strainatate, e mai modest si cu mai mult bun simt. Nu are pretentia ca se pricepe la toate si va apela cu siguranta la adevarati specialisti in urbanism, transporturi, etc. Va invit zilnic pe acest forum la un dialog civilizat, sa impartasim opinii! Pupici
4.   Cat am crezut in acest om... trimis de
( 5 mai 2008, 00:33:25
Pdl-istii au inceput sa se pupe in kr intre ei!

Cat despre dl Stolojan, as vrea sa scriu cateva pagini despre INCREDEREA PE CARE AM AVUT-O IN DUMNEALUI SI IN PROGRAMUL LUI, pana in acea dupamasa de duminica de la inceputul lui octombrie 2004, cand...vai stolo, oaoaoa, nu pot sa cred ca te-ai imbolnavit, na acum ma ofer eu sa candidez, ma sacrific eu sa candidez la presedintie...SI ASA A INCEPUT SCANDALUL IN CARE ROMANIA SE SCALDA DE 4 ani incoace. LA REVEDERE DOMNULE STOLOJAN!!!! PRIM MINISTRU VETI FI CAND FLUTUR VA FI PRESEDINTE AL ROMANIEI, adica in 2054!

Imi pare rau domnule Stolojan ca ati abandonat ce era drept, din cauza ca ati fost santajat de Basescu si gasca lui. Veti ramane in sufletul meu ca un om care a incercat ceva, dar sigur nu votez partidul dvs de lingai si oportunisti taranoi, gen lungu si flutur!
5.   Flutur, un om capabil! trimis de
( 5 mai 2008, 04:19:28
Dl Flutur, un roman de mare calibru.
5.1  RE: Flutur, un om capabil! trimis de
( 5 mai 2008, 07:43:39
Briceag ! americanul spune"sa ai grija ce c....r lingi cad se urca pentru ca acelasi c...r trebuie sa-l linngi si cand tradeaza.
6.   Jos Camorra trimis de
( 5 mai 2008, 09:53:13
vad cum mor psdeii de ciuda,mai au cateva zile si crapa cu totul....Flutur presedinte CJ,Lungu primar,Tofan primar...asa va suna pe 2 iunie.Traiasca adevarata revolutie,cea din 2008.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei