Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 mai 2008 - Anul XIII, nr. 102 (3783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reclamaţii

PSD a reclamat la Poliţie „modul ilegal” în care PD-L a început campania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii au reclamat la Poliţie „modul ilegal” în care PD-L a început campania electorală pentru alegerile locale din 1 iunie şi au cerut poliţiştilor să nu se mai eschiveze şi să ia măsurile pe care le prevede legea.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache, a declarat că democrat-liberalii au încălcat legea în primul rând prin faptul că au început afişajul cu câteva ore bune înainte de a se da oficial startul campaniei electorale, adică pe 1 mai şi nu pe 2 mai, începând cu ora 0.00.

„PSD condamnă modul acesta de a fura startul în campania electorală şi dorim ca şi PD-L, în frunte cu Flutur Gheorghe, să respecte legile acestui stat. Consider că cine vorbeşte de hoţie şi necinste sunt chiar cei care au furat startul acestei campanii electorale şi consider că sucevenii trebuie să constate încă o dată modul deşănţat de a face campanie electorală”, a declarat Iordache.

 

Iordache susţine că „oameni ai PD-L au sărit la bătaie la oameni de la PSD”

Virginel Iordache susţine că în noaptea de 1 spre 2 mai, în jurul orelor 0.30, „oameni ai PD-L au sărit la bătaie la oameni de la PSD”. El a spus că PSD-iştii nu lipeau afişe, ci erau într-o acţiune de identificare a locaţiilor unde urmau să lipească afişe cu candidaţii social democraţi.

De asemenea, Iordache îi acuză pe cei de la PD-L că au apelat la „membri ai lumii interlope” pentru a le păzi afişele. „Solicit organelor în drept să nu se mai eschiveze în a lua măsuri. Sunt organe abilitate, plătite din banul public să ia măsuri cu cei care încalcă legea. De asemenea, solicit jandarmeriei şi poliţiei comunitare să nu mai asigure securitatea celor care fac campanie electorală pro-PD-L”, a spus Iordache.

El a arătat că la Mihoveni, casa doctorului Poroh „a fost devalizată, gardul şi pereţii fiind tapetaţi cu înscrisuri PD-L” şi că cei de la poliţia comunitară din municipiul Suceava au violat spaţii private.

„Au fost violate spaţii private. Este vorba de farmacia din Obcini, unde doi agenţi comunitari au intrat, au legitimat farmacista şi au obligat-o să dea jos două postere cu Gavril Mîrza, dar care nu aveau nici un însemn electoral. Este o încălcare gravă a drepturilor omului”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD Suceava.

 

Donţu: „Fratele geamăn al primarului Lungu a ordonat să se dea jos un panou cu afişul meu”

Nemulţumit de modul în care PD-L a început campania electorală este şi candidatul PSD la primăria municipiului Suceava, Ovidiu Donţu. El s-a legat de Constantin Lungu, fratele geamăn al primarului Sucevei, „proprietarul firmei ProTehnica, sugativa bugetului public” despre care a spus că a ajuns „regele nopţii” în municipiul reşedinţă de judeţ. „Acest personaj care se crede baronul Sucevei nu se mai limitează la a-şi trage seva din bugetul public sub ochii fratelui său Ion Lungu. A început să se preocupe de afişajul din oraş”, a spus Donţu, care a adăugat că fratele geamăn al primarului a ordonat să se dea jos un panou pe care era afişul său, făcând uz de presiuni şi ameninţări. Donţu a spus că l-a sunat pe Lungu să-i ceară explicaţii şi acesta i-a răspuns că „el este primar şi el face legea în oraş”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD a reclamat la Poliţie „modul ilegal” în care PD-L a început campania.
 Vizualizări articol: 1545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PSD a reclamat la Poliţie „modul ilegal” în care PD-L a început campania1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ADIO PSD trimis de
( 3 mai 2008, 11:02:01
SUNTETI EXPIRATI
1.1  RE: ADIO PSD trimis de
( 3 mai 2008, 11:10:26
mare adevar ai grait...
1.2  RE: ADIO PSD trimis de
( 3 mai 2008, 11:27:25
Afisajul o inceput pe 1 mai la orele 10:00 dimineata !!!!! in vicovu de sus
1.3  RE: ADIO PSD trimis de
( 3 mai 2008, 11:59:16
:))))))))) De la PSD????
1.4  RE: ADIO PSD trimis de
( 3 mai 2008, 16:36:37
VERGINEL - ZAT ! La cotet cu tine ! Vreamea ta a trecut, nici chiar tu , nu esti nemuritor ! Ascunde-te, ca venim noi cu DEZVALUIRI , si or sa te r�da liceenii, "barbate" !
2.   Vai vai vai trimis de
( 3 mai 2008, 11:18:24
In loc sa te gandesti la ce ai putea sa faci pentru Suceava tu te vaiti ca-s mai buni si mai orientati astia de la Partidul Liberal??? E vorba de un intreg oras nu mai e un liceu....in care sa faci ce te taie capul...
3.   Lupta pentru imagine trimis de
( 3 mai 2008, 11:32:45
Evident ca alegatorii sunt suparati.Domnule Iordache esti in aceasi barca cu Nastase,Iliescu,Mitrea,Ionescu ,Haissan....Nu vei putea schimba imaginea unui partid corupt.A vota cu P.S.D inseamna a fi de acord cu totce au facut colegii tai de partid
3.1  RE: Lupta pentru imagine trimis de
( 3 mai 2008, 19:23:12
HAISAN este clientul lui Flutur de cind era la directia silvica si clientul lui BLAGA care l-a scos din tara.Corupt este Flutur care a mincat banii dela GRIPA AVIARA si a luat si subventiile oamenilor necajiti si acum corupe lumea pentru a primi voturi.A reusit sa prosteasca pe analfabetul de Andreica pe Costel dela altex si mai multi fraieri dela Suceava dar nu ii merge sa faca figuri si la noi la Humor.P.D.listi sinteti o rusine care tineti cu cei bogati ,de noi saraci si de pensionari cauta sa profite de voturi dar v-a primi ciuciu.Rusine de asa traseisti ca fluutur Lungu Tofan si alte rubedenini.Nasi, fini, cumetri etc.
3.2  RE: Lupta pentru imagine trimis de
( 4 mai 2008, 22:04:25
corupta e mata si gasca PSD! hotii sunt la PSD!
4.   Precizare trimis de
( 3 mai 2008, 11:51:06
Cei pe care ii numiti voi interlopi sunt,de fapt,baieti cu studii,preponderent juridice,aflati sub tutela celor doi lideri marcanti,Max Stefanoaia si Nelu Balan. E adevarat,unii dintre ei au ceafa mai groasa,dar asta este o consecinta a dezvoltarii materiei cenusii intracraniene. In rest,baieti cu o inima mare si un suflet de aur. Daca vorbesti civilizat cu ei,poti chiar sa fii servit cu un joint! Ceea ce Marza n-are de unde...de la el cel mult niste seminte de soreanca...
4.1  RE: Precizare trimis de
( 3 mai 2008, 12:07:26
Apoi nah.... ar vrea el Marza sa fi pupat vitelul si sa fi avut publicitatea lui nenea George...laughing))) Ce sa faci? Macar omul vine cu idei si are ce sa vorbeasca... Marza tace, si, cand se apuca de vorbit spune numai tampenii! Mai bine ar tacea ca ii sta mai bine...
4.2  RE: Precizare trimis de
( 3 mai 2008, 14:15:46
Eh...altii conduc lumea interlopa, si nici nelu si nici max u se afla printre ei...
4.3  RE: Precizare trimis de
( 3 mai 2008, 14:22:37
Eu nici macar nu ii cunosc pe astia si nici ca m-ar interesa... da' am si eu o intrb: cati anisori are dl. Marza??? Poate ca ar fi timpul sa scoata o carte "Omagiu PSD "laughing)) Jur ca ar fi bestseller...
5.   Penibil trimis de
( 3 mai 2008, 12:58:53
acuzatii ieftine. pe cand o noua balada a unui greier mic?
5.1  RE: Penibil trimis de
( 4 mai 2008, 16:15:05
e in proprietatea lui Marza,dar tu esti un pesedist prea mic,nu te-a invitat si pe tine la un clont de rachiu ieftin,poate de-acum incolo,ca le combati vartos!
6.   "MACELUL ELECTORAL" trimis de
( 3 mai 2008, 16:39:38
Fiti bl�nzi cu cei ce va insulta, / Iertati pe cei ce va lovesc, / Iubiti pe cei ce-n contra voastra, / Cu vrajmasie se pornesc.
7.   Campanie trimis de
( 3 mai 2008, 17:11:05
ba voi cu votarea mai mult stricati decit indreptati . tot mai bine era inainte de 89 si tot nu eram multumiti ,sunteti niste perversi, scirbelor.

8.   Sfantu' trimis de
( 3 mai 2008, 17:52:00
auzi ,cica dezvirginel ne explica cume treaba.El rupea afise si spune ca cei de la PDL...normal,la psd minciuna si fabulatia sunt cuvinte cheie!cred ca vor lua si ei vreo 10 primari in localitatile in care oamenii sunt mai incuiati si merita sa traiasca rau!Voteaza cu hotii,hotii au dreptul sa ii fure!Jos Camora PSD!
9.   Romica Andreica (excroc GSM) si Neculai Barba (sur trimis de
( 3 mai 2008, 18:47:38


Forza Flutur ! Jos cu bolsevicii !

PS : Totusi Romica Andreica (excroc GSM) si Neculai Barba (surubar universitar) sunt niste imputziti. E o opinie personala, spuneti-mi daca nu am dreptate...
9.1  RE: Romica Andreica (excroc GSM) si Neculai Barba (sur trimis de
( 4 mai 2008, 13:40:16
Ai dreptate. Si ai uitat sa il incluzi si pe flutur in categoria escrocilor. Promite mult si nu face nimic. In goana spre putere nici nu mai stie ce vorbeste, parca ar fi un pastor pocait!
10.   ... trimis de
( 3 mai 2008, 20:00:09
Actiune de identificare a locatiilor unde se vor lipi afisele electorale la 0.30 noaptea ???

La ora aia oamenii normali dorm, nu circula pe strazi in grupuri sa identifice locatii posibile pentru lipt afise.
11.   Incredibil trimis de
( 3 mai 2008, 20:26:59
dontule esti jalnik incredibil dute si plingi la pod ne crezi prosti bai boule ptr. locatiile panourilor trebuie autorizatie si nu primarul o da dute incolo esti jalnik.Si apoi ciocul mic nu esti inca la putere si nici no sa fii.
12.   Virginel taica.... trimis de
( 3 mai 2008, 20:40:38
Virginel taice,nu realizezi cat esti de expirat?Ko-rect....sunteti terminati PSD-istilor.Numai afaceri,minciuna,excrocherii....asta ati reusit sa rumegati in mandatul vostru de la Consiliul Judetean.Bleah.....AJUNGEEEEEE
13.   Paraciosii disperati. trimis de
( 3 mai 2008, 21:01:13
Daca PD-L a pornit campania electorala disciplinat si corect,iata cun a procedat PSD:a tiparit pliante cu "gogosi" impotriva actualului primar sub "licenta" lui Dontu Clontu" ce cuprinde acuze si fel de fel de tampenii.Pana aici,totul este electoral m-am prins,dar sa pacalesti "purtatorul de spampila" cu minciunele a la Almanahe,se numeste disperare.
14.   La fel trimis de
( 4 mai 2008, 07:19:06
Cu asa cadidati Dontu, Lungu, Mirza, Flutur, Zarojanu si altii ca ei, te mai miri de ce lipseste lumea de la vot. Te apuca scarba. Locul lor e in alta parte, nu sa conduca urbea...

Parerea unui alegator...
15.   Vai de capul tau galateanule trimis de
( 4 mai 2008, 07:53:44
Jandarmeria NU face politica.Jandarmeria Nu lipeste,Nu pazeste panouri electorale, NU face campanie electorala penttru nici un polititician. Daca ai citi legea ,si apropo vezi ca o gasesti pe siteul Jandarmeriei Suceava,vezi care sunt atributiunile Jandarmeriei.Probabil ca ai uitat ca acum patru ani a-ti umplut orasul cu afise electorale promovand un bucurestean jalnic ca primar. Domnule Verginel daca esti frustat sexual si crezi ca ai .... mai mare ca Dontu care ,sa fim seriosi nu are fata de primar,ia o pluta pe Siret si nu te mai opri decat in orasul copilariei tale -Galati ca poate se supara interlopii si o sa-ti taie nasul ,sau puta,sau limba sau cine stie si ai sa suni in disperare dupa jandarmi .A sa nu uit ,probabil nu stii numarul de urgenta al lor ca esti prea preocupat cu educarea orasului domnule profesor, este 112. A fost 956, acum este 112 pun pariu ca nici asta nu stiai interlopule. Nu uita de pluta verginel sau iordachel sau frustatule?
16.   Anti comunisti trimis de
( 4 mai 2008, 11:51:49
am vazut ce a facut marza in suceava ;a distrus orice sansa de a mai muncii in industrie--A DISTRUS INDUSTRIA- RUSINE HOTILOR
17.   Adio trimis de
( 4 mai 2008, 12:33:11
adio psd.Luati-l pe Iliescu si mergeti la Kremlin in vizita la Scaraotchi ala de Lenin care a distrus o lume.
18.   Pro adevar trimis de
( 4 mai 2008, 15:02:58
ati uitat de perioada CDR din care cu @ CINSTE@ a facut parte si PD- ul lui Popei Marinarul, cand am ajuns in sapa de lemn .

Uitati ca Marinarul vrea un PARTID - SATAT cum era acuzat Nastase. Daca vreti dictatura, poate ati uitat de Ceausescu. Numai si pentru acest motiv trebuie sa va ganditi foarte bine inainte de a vota, sa nu ajungem la partidul UNIC.Traiasca DEMOCREATIA. Asta pentru copiii care nu au prins acele vremuri.
19.   Halal dobitoci si hoti trimis de
( 4 mai 2008, 15:11:50
toti din psd sunt niste excroci.RUSINE.Pentru rezolvarea unor probleme ale cetatenilor vor mita de milioane de euro.
20.   PSD/PCR...valea! trimis de
( 5 mai 2008, 05:39:25
toti infractorii politici in PSD/PCR se baga singuri in seama ca prostii cu numele lui Conul Gica

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei