Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 nov 2014 - Anul XIX, nr. 256 (5765)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mulți inconștienți

Patru accidente provocate de șoferi băuți. Pietoni care circulau regulamentar şi un copil, printre victimele lor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru şoferi aflaţi sub influenţa alcoolului au provocat accidente rutiere la finele săptămânii trecute, în interval de ceva mai mult de 24 de ore. Printre victimele şoferilor băuţi se numără doi pietoni care se deplasau regulamentar şi un copil în vârstă de 8 ani, care mergea pe o bicicletă.

Şirul accidentelor produse de şoferi băuţi a început vinerea trecută, în jurul orei 16.40, pe strada 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni. Conform anchetei poliţiei, un tânăr de 21 de ani, identificat în persoana lui Mihai Păţcuţoi, din Valea Moldovei, aflat la volanul unui autoturism, a accidentat o femeie în vârstă de 45 ani, Dorina V., din Fălticeni, care era angajată regulamentar în traversarea drumului, pe trecerea de pietoni. După impact, şoferul a părăsit locul faptei. S-a prezentat ulterior la poliţie în jurul orei 20.00, recunoscând că el este autorul accidentului.

La ora la care a putut fi verificat cu etilotestul acesta avea o concentraţie de 0,25 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

 

Beat la volan, s-a izbit într-un cap de pod

Un al doilea accident a fost înregistrat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3.30, pe DJ 175, în comuna Moldova Suliţa.

Din ancheta efectuată de poliţişti rezultă că Filaret Voloşeniuc, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Izvoarele Sucevei, care conducea un autoturism VW Passat, a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei, maşina lovind un cap de pod. În urma accidentului a fost rănit mai grav un tânăr de 21 de ani, Gheorghe L., tot din Izvoarele Sucevei, pasager în maşină. De asemenea, leziuni uşoare a suferit şi conducătorul auto.

În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat că acesta avea o concentraţie de 0,79 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

 

Beat şi fără permis, s-a izbit într-o autoutilitară care a acroşat un copil

Sâmbătă, la ora 17.20, pe un drum comunal din Voitinel, s-a înregistrat un nou accident rutier provocat de un şofer băut, unul care se putea transforma uşor într-o tragedie.

Poliţia precizează că Nicolae Bobu, un tânăr de 33 de ani, din Voitinel, aflat la volanul unei autoutilitare înmatriculate în Franţa, nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers şi s-a izbit într-o altă autoutilitară care circula în faţa sa, înmatriculată în Portugalia, condusă de consăteanul Nicolae C. Din impact, maşina condusă de acesta din urmă a fost proiectată într-un minor în vârstă de 8 ani, localnic care circula pe o bicicletă. Copilul a fost diagnosticat preliminar cu leziuni uşoare.

„După producerea accidentului, bărbatul de 33 de ani a părăsit locul faptei, deplasându-se la domiciliu, de unde a revenit la faţa locului după circa 30 minute”, a arătat subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Bărbatul de 33 de ani nu figurează cu permis de conducere, iar în urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,86 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

 

Accidentată de un şofer cu alcoolemie de 1,20 mg/l alcool în aerul expirat

Al patrulea şofer băut, care a provocat un accident sâmbătă seară, era şi în cea mai avansată stare de ebrietate.

Poliţia precizează că sâmbătă, în jurul orei 18.30, pe DC 35C, la intrarea în Grămeşti,  un localnic în vârstă de 34 de ani, Cristian Ţiculeanu, a acroşat o femeie de 67 de ani, domiciliată în Bălcăuţi, care circula regulamentar, pe partea stângă a sensului de mers al autovehiculului, împreună cu soţul ei. Cei doi soţi duceau de funie o bovină.

Şoferul care a provocat accidentul era în stare avansată de ebrietate, în urma verificării cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 1,20 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. În mod normal, probele de sânge vor indica o valoare de 2,5 la mie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru accidente provocate de șoferi băuți. Pietoni care circulau regulamentar şi un copil, printre victimele lor.
 Vizualizări articol: 1714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru accidente provocate de șoferi băuți. Pietoni care circulau regulamentar şi un copil, printre victimele lor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 3 nov 2014, 20:57:45
Voitinelu e in Franta sau in Portugalia??? Vad ca masinile acolo sunt inmatriculate oriunde altundeva doar in Romania nu:))))))))Pana cand????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei