Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mai 2014 - Anul XIX, nr. 118 (5627)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oboseală accentuată

Un taximetrist a făcut infarct şi a murit în timp ce aştepta clienţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, care lucra ca taximetrist în Suceava, a încetat din viaţă după ce a suferit un infarct la locul de muncă. Sâmbătă seară, George Ureche, care conducea un autoturism Dacia Logan al CrisTaxi, se afla în staţia de taxi de pe Calea Obcinilor, iar la un moment dat colegii săi din spate au observat că acesta nu înaintează deşi maşina din faţă plecase. Când s-au apropiat au observat că bărbatului îi este rău. A fost sesizată imediat ambulanţa, un echipaj ajungând la faţa locului. Bărbatul era în stop-cardio respirator, iar medicii au încercat să-l resusciteze chiar la faţa locului, în ambulanţă. L-au dus apoi la Spitalul Judeţean Suceava, însă toate manevrele efectuate s-au dovedit în zadar.

Pentru breasla taximetriştilor este a treia tragedie trasă la indigo în interval de aproximativ un an de zile. Alţi doi şoferi au făcut infarct şi au murit în timpul serviciului în 2013. Un taximetrist în vârstă de 64 de ani a murit în timp ce efectua o cursă pe strada Petru Rareş din zona centrală a oraşului, iar altul a decedat în timp ce se afla în staţia de taxi de la Gara Burdujeni.

Taximetriştii recunosc că aceste tragedii se petrec pe fondul oboselii accentuate. Mai ales în weekend, foarte mulţi dintre ei pierd nopţi la rând, solicitându-şi organismul la maxim. Tot pe fondul oboselii accentuate este pusă şi moartea unui al patrulea taximetrist, un tânăr de 21 de ani, care a adormit la volan şi s-a izbit violent într-un copac. Accidentul s-a petrecut în luna martie a acestui an, între Suceava şi Mitoc, în timp ce tânărul de 21 de ani mergea spre casă, după tura de noapte. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un taximetrist a făcut infarct şi a murit în timp ce aştepta clienţi.
 Vizualizări articol: 4515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Un taximetrist a făcut infarct şi a murit în timp ce aştepta clienţi3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei