Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 139 (5346)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sălbăticie

Bătrână bătută cu biciul de către nepotul său, după un scandal de la pământ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 67 de ani din comuna Fântânele a ajuns la Spitalul Judeţean, cu leziuni destul de serioase, după ce a fost lovită cu un bici, agresorul identificat de poliţie fiind chiar un nepot de-al victimei.

Luni, în jurul orei 11.00, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată că la Spitalul Judeţean a ajuns Ana Rusu, în vârstă de 67 de ani, diagnosticată preliminar cu  traumatism cranio-cerebral, encefalie posttraumatică şi entorsă de coloană cervicală. Interesant este că agresiunea a fost comisă cu două zile înainte, sâmbătă, 15 iunie.

În urma anchetei derulate de poliţişti a rezultat că în seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 20.00, femeia se afla la prăşit pe o suprafaţă de teren de pe raza satului Slobozia, în apropiere de casa unde locuieşte, iar la un moment dat, în zonă şi-a făcut apariţia Florin Rusu, în vârstă de 28 de ani, nepotul său, care avea priponit un cal în apropiere. Între cei doi, precizează poliţia, există un conflict mai vechi legat de posesia unei suprafeţe de teren. De la acest conflict au început în scurt timp discuţii în contradictoriu, iar la un moment dat, rezultă din ancheta poliţiei, tânărul de 28 de ani a început să o lovească cu biciul pe bătrână. Femeia a reuşit să fugă acasă şi a aşteptat ziua de luni, când s-a deplasat la spital.

Poliţiştii au întocmit pe numele suspectului un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri şi alte violenţe. Anchetatorii aşteaptă acum un certificat medico-legal al victimei, privind numărul de zile de îngrijiri medicale, pentru încadrarea juridică exactă a faptei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână bătută cu biciul de către nepotul său, după un scandal de la pământ.
 Vizualizări articol: 1342 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bătrână bătută cu biciul de către nepotul său, după un scandal de la pământ5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei