Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 oct 2012 - Anul XVII, nr. 253 (5158)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Administraţia rădăuţeană intenţionează să susţină echipa locală de fotbal în Liga a III-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă municipiul Rădăuţi este cunoscut, în plan sportiv, datorită multiplului medaliat olimpic, mondial şi european la lupte greco-romane Ştefan Rusu şi dacă mişcarea sportivă locală a intrat, de ani buni, într-un fel de amorţire, administraţia locală a decis să reintroducă urbea cu peste 20.000 de suflete pe harta competiţiilor naţionale de fotbal.

În anii '80, echipa locală de fotbal aducea pe stadionul din municipiu, în fazele superioare ale Cupei României, echipe precum FC Argeş sau Steaua Bucureşti. După câteva „zvâcniri”, imediat după Revoluţie, echipa rădăuţeană a intrat într-un con de umbră, la fel ca mai multe echipe din România, din cauza imposibilităţii susţinerii financiare. În condiţiile în care publicul rădăuţean este doritor de „sportul rege”, mărturie fiind tribunele pline de la competiţiile locale de minifotbal, administraţia rădăuţeană a decis să susţină o echipă de fotbal care evoluează în Liga a III-a. Mai exact, primarul Aurel Olărean a iniţiat un proiect de hotărâre de Consiliu Local, hotărâre care prevede asocierea între Clubul Sportiv Municipal Bucovina Rădăuţi şi Asociaţia Clubul Sportiv Bucovina Rădăuţi, proiect care va fi dezbătut în şedinţa deliberativului local.

 

Olărean: „Rădăuţenii sunt doriţi de fotbal şi cred că merită o echipă în Liga a III-a”

Obiectul contractului dintre cele două părţi îl constituie colaborarea şi susţinerea în vederea participării echipei locale de fotbal în Liga a III-a, contribuţia Clubului Sportiv Municipal constând în punerea la dispoziţie a bazei sportive şi alocarea unor sume de bani aprobate de Consiliul Local prin bugetul primăriei. De partea cealaltă, Asociaţia Clubul Sportiv Bucovina se obligă să nu retrogradeze în liga inferioară, să promoveze imaginea municipiului Rădăuţi, să justifice finanţarea pe care o va primi şi să nu transfere componenţii lotului. În aceste condiţii, rădăuţenii au posibilitatea să reintre în circuitul fotbalistic naţional şi, cu siguranţă, tribunele de la „Municipal” vor aduce, după mai bine de 20 de ani, atmosfera atât de dorită de localnici.

„Rădăuţenii sunt doriţi de fotbal şi cred că merită o echipă în Liga a III-a. De aceea am decis să susţinem echipa locală de fotbal şi sper că vom avea parte de aceleaşi momente de satisfacţie ca în urmă cu 20-30 de ani”, a precizat iniţiatorul proiectului de hotărâre, primarul Aurel Olărean.

Decizia cu privirea la validarea sau nu a proiectului va fi luată în şedinţa ordinară a deliberativului local, de la mijlocul acestei săptămâni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Administraţia rădăuţeană intenţionează să susţină echipa locală de fotbal în Liga a III-a.
 Vizualizări articol: 1214 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Administraţia rădăuţeană intenţionează să susţină echipa locală de fotbal în Liga a III-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cu ce???? trimis de
(29 oct 2012, 16:37:06
Ce ce vrea sa-i sustina ca la cate datorii si penalitati are de platit trebuie sa aduca bani de acasa, nu ca aia n-ar fi tot din banii nostri!
Nu mai stie oly lauda goala ce sa mai scrie la Monitor, doar, doar l-o crede lumea ca e baiat bun! Asa o fi da-i rau pamantul ca-l tine!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei