Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 apr 2011 - Anul XVI, nr. 85 (4683)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În primele trei luni

Comisariatul Regional de Mediu Suceava a efectuat aproape 2.250 de controale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doar în primele trei luni ale anului, comisarii de mediu din cadrul Regionalei de Mediu Suceava au efectuat aproape 2.250 de controale, care s-au soldat cu aplicarea de amenzi în valoare de peste 1,1 milioane de lei.

Şefa Comisariatului Regional de Mediu Suceava, Diana Găşpărel, a precizat că din cele 95 de amenzi aplicate, în valoare de 1.100.052 de lei, aproape jumătate au fost deja achitate, în vreme ce o parte au fost contestate, iar altele, care nu au fost nici plătite, dar nici contestate, au fost trimise în debit, adică în cazurile respective se va aplica executarea silită.

Cea mai mare amendă aplicată în această perioadă a fost la Botoşani, de 80.000 de lei (800 de milioane de lei vechi), pentru depozitarea neconformă de produse chimice periculoase şi nepunerea la dispoziţie a dovezilor solicitate, în acest caz fiind întocmită şi sesizare penală.

În judeţul Suceava, cea mai mare amendă aplicată în acest timp este de 20.000 lei (200 de milioane de lei vechi), pentru descărcarea de deşeuri lichide pe un teren neamenajat special în acest scop.

În primul trimestru, Garda de Mediu Suceava a efectuat 341 de controale, în urma cărora au fost aplicate 14 sancţiuni, în valoare de 171.000 de lei, din care zece au fost deja încasate.

O amendă consistentă, de 50.000 de lei (500 de milioane de lei vechi), a fost dată şi în Iaşi.

Diana Găşpărel a precizat că cele mai mari probleme de mediu cu care se confruntă comisarii de mediu suceveni sunt cele ale depozitelor necontrolate de deşeuri, de la cele lemnoase la ambalaje.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisariatul Regional de Mediu Suceava a efectuat aproape 2.250 de controale.
 Vizualizări articol: 1392 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 4 voturi
Comisariatul Regional de Mediu Suceava a efectuat aproape 2.250 de controale1.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(12 apr 2011, 13:47:51
De ce nu veniti si in Campulung Mold.? Pe Valea Caselor o zona deosebit de frumoasa sunt amplasate fel si fel de "gatere" care arunca cu nesimtire rumegusul rezultat din taierri de busteni {nu putini la numar} pe malurile si in albia pr. Valea Caselor, culmea este ca nu au nici o autorizatie de functionare, nu mai vorbim de avizul de la mediu.Pentru o reparatie la casa {fatada} ti se cere avizul de la mediu, dar pentru cei ce taie zilnic busteni nu li se cere acest aviz.....sper sa vina cineva {bine intentionat} si sa constate acest fapt.
2.   Pdl si valorile lui trimis de
(12 apr 2011, 20:38:41
mare panarama e aceasta femeie . divortata, a divortat si un barbat . despre mediu se vad rezultatele . aici suntem acum .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei